EN

Vězeňkyně

B.A. Paris


Klaustrofobický thriller, který vám vezme poslední zbytky dechu
Amelie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si vůbec vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se ocitne uvězněná v temné místnosti. Jejími jedinými společníky jsou mlčenliví únosci. Pak ovšem Amelie zaslechne hlas svého manžela a najednou už si není jistá, odkud jí vlastně hrozí nebezpečí.

Informácie

Jazyk čeština
Prekladateľ Karolina Medková
Počet strán 336
EAN 9788026724841
Dátum vydania 1.6.2023
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,433
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Amelie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si to vlastně vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se probudí uvězněná v temné místnosti. Amelie se snaží přijít na to, proč byla unesena, kdo jsou její únosci a také proč se tam cítí bezpečněji než po boku manžela.

Věrná svému vlastnímu stylu přichází B. A. Paris s poutavým příběhem o přežití v psychologickém thrilleru, který vám nedá spát.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochádza z francúzsko-írskej rodiny. Vyrastala v Anglicku, neskôr sa s rodinou presťahovala do Francúzska, kde strávila niekoľko rokov prácou v medzinárodnej banke, potom sa rekvalifikovala na učiteľku a s manželom založila jazykovú školu. Dodnes žijú vo Francúzsku a majú spolu päť dcér. Jej literárnu kariéru odštartoval psychologický triler Za zavretými dverami, ktorý sa stal celosvetovým bestsellerom. V slovenskom preklade vyšiel jej román Dilema. Jej diela boli preložené do viac jako 40 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM