EN

Zahráme sa?

Protiklady sa priťahujú!

Nicola Kinnearová


Bobi sa najradšej hrá sám, no Tonka po ňom všetko opakuje... Bobi je tichý a samotársky, Tonka zas veselá a kamarátska. Bobi už začína byť poriadne znechutený. Malé tuleniatko Tonka za ním neustále pobehuje a nenechá ho na pokoji. A hoci sú každý iný, aj tak sa môžu spolu pekne hrať!

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Magdaléna Poppelková
Počet strán 32
EAN 9788056629932
Dátum vydania 5.5.2023
Vek od 3
Formát 250x275 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Edícia Picture book
Hmotnosť 0,475
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Bobi sa najradšej hrá sám,

no Tonka po ňom všetko opakuje...

Bobi je tichý a samotársky, Tonka zas veselá a kamarátska. Bobi už začína byť poriadne znechutený. Malé tuleniatko Tonka za ním neustále pobehuje a nenechá ho na pokoji.

A hoci sú každý iný, aj tak sa

môžu spolu pekne hrať!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Nicola Kinnearová

Nicola Kinnearová

Nicola Kinnear je britská ilustrátorka, autorka a dizajnérka. Miluje rozprávať príbehy slovom, ale najmä obrazom. Žije a tvorí v Kente. Ilustráciu a animáciu študovala na univerzite v Kingstone. Na konte má spoluprácu s mnohými úspešnými vydavateľmi ako Penguin, Pan Macmillan či Harper Collins. Za svoje dielo získala ocenenie Tigerprint's Gifted Competition. V slovenskom jazyku vyšli jej knihy Odvážny zajko a Psst, tíško!
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

shoshana_mayek - Zahráme sa?

Nicola Kinnearová je pre mňa PANI ilustrátorka. Jej knihy sú jedni z najkrajších, aké doma máme. Sú neskutočne pozitívne farebné a lahodiace oku. A tie rozkošné príbehy, ktoré píše! Jej najnovšia kniha s názvom Zahráme sa? nie je výnimka. Psík Bobi si spokojne žije na ostrove sám, celé dni sa hrá a nikto ho neruší. Môže robiť čo chce, ako chce a kedy chce. Síce občas premýšľa, aké by to bolo ma...
NAPÍŠTE NÁM