EN

Severné more

Katarína Vargová


Poetický príbeh od slovenskej autorky otvára témy zdravých aj toxických vzťahov a hľadania samého seba.
Anna zo dňa na deň odchádza do Británie, zamestná sa ako čašníčka a nasťahuje sa k mlčanlivému rybárovi Sketchovi.Pomalé dni naruší nová spolubývajúca, excentrická fotografka Sabrina. Novovzniknutý vzťahový trojuholník ponúkne Anne nový pohľad na jej predchádzajúcu známosť. Nečakaný návrat na Slovensko ju prinúti čeliť veciam, pred ktorými utekala.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 136
EAN 9788056638279
Dátum vydania 23.2.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,27
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Anna zo dňa na deň odchádza do Británie, zamestná sa ako čašníčka a nasťahuje sa k mlčanlivému rybárovi Sketchovi.Pomalé a tiché dni naruší nová spolubývajúca, excentrická fotografka Sabrina. Novovzniknutý vzťahový trojuholník ponúkne Anne nový pohľad na jej predchádzajúcu známosť a otvorí tajomstvá z minulosti. Nečakaný návrat na Slovensko ju prinúti čeliť veciam, pred ktorými utekala.

Poetický príbeh mladej ženy otvára témy zdravých aj toxických vzťahov, hľadania a nachádzania samého seba. Nad tým všetkým hučí Severné more. Nehostinné, nepriateľské a rozbúrené, no zároveň magické a priťahujúce.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katarína Vargová

Katarína Vargová

Katarína Vargová (1992) vyštudovala Ateliér scenáristiky na VŠMU v Bratislave. Debutovala zbierkou poviedok Šura a dlhoročne viedla literárny projekt Medziriadky. Pôsobí ako televízna scenáristka, dramaturgička a kreatívna producentka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM