EN

Bodyguardka

Katherine Center


Hlídat, chránit… a hlavně se nezamilovat
Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu Jacku Stapletonovi nasadí vlastní život. A taky srdce. Aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Jack je díky ní v bezpečí. Ale kdo ochrání bodyguardku před jejími city?

Informácie

Jazyk čeština
Prekladateľ Lenka Altrichterová
Počet strán 336
EAN 9788026726012
Dátum vydania 8.2.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,335
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Katherine Center knihou Bodyguardka dokazuje, že je právem označována za Královnu pohodových romancí. Hlavní hrdinka Hanna Brooksová vypadá na první pohled neškodně, ale ve skutečnosti je vyškolená k tomu, že dokáže odvrátit hrozbu i s použitím propisky nebo vývrtky na víno. Její servis využije hollywoodský sexsymbol Jack Stapleton. Ohrožuje ho totiž letitá stalkerka, která plete svetry s jeho portrétem a posílá mu své akty. Jack se po rodinné tragédii stáhl do ústraní a hodlá trávit čas na ranči se svými rodiči. Přítomnost bodyguardky by ovšem byla podezřelá, proto Hanna musí předstírat, že je jeho přítelkyně. Tato role se jí sice zalíbí, ale může věřit herci, který je zvyklý líbat se na povel před kamerou a měnit výrazy podle scénáře? Hanna musí Jacka za všech okolností chránit, ale kdo ochrání bodyguardku?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katherine Center

Katherine Center

Katherine Center je bestsellerová autorka vtipných a dojímavých románov o láske a rodine How to Walk Away (Ako odísť), Things You Save in a Fire (Veci, ktoré zachrániš v ohni) a Happiness for Beginners (Šťastie pre začiatočníkov). Filmová adapptácia jej knihy Lost Husband (Stratený manžel) sa dostala na prvé miesto sledovanosti na Netflixe a jej romány kraľovali v mnohých rebríčkoch najobľúbenejších kníh. Prirovnávajú ju k Jane Austenovej i Nore Ephronovej. Book Page ju nazýva „vládnucou kráľovnou pohodového čítania“. Katherine Center žije v Houstone s manželom a dvoma deťmi. Viac sa o nej môžete dozvedieť na jej webovej stránke: katherinecenter.com
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM