EN

Mám na to!

Chris Saunders


Picture book o tom, že každý má skrytý talent!
Každý rok je oslava, v džungľolese zábava, deň veselej súťaže – talent nech sa ukáže! Pripojte sa k malému leňochodovi Leňovi na jeho dobrodružnej ceste za spoznaním samého seba. S pomocou priateľov sa mu to nakoniec podarí a na svoje veľké prekvapenie zistí, že odpoveď bola po celý čas ukrytá v ňom. Príbeh rozkošného chlpáča, ktorý sa snaží zistiť, v čom je výnimočný, vás chytí za srdce.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Vanda Vámošová
Počet strán 32
EAN 9788056634387
Dátum vydania 6.10.2023
Vek od 5
Formát 235x290 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Edícia Picture book
Hmotnosť 0,472
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Každý rok je oslava, v džungľolese zábava,

deň veselej súťaže – talent nech sa ukáže!

Pripojte sa k malému leňochodovi Leňovi na jeho dobrodružnej ceste za spoznaním samého seba. S pomocou priateľov sa mu to nakoniec podarí a na svoje veľké prekvapenie zistí, že odpoveď bola po celý čas ukrytá v ňom. Príbeh rozkošného chlpáča, ktorý sa snaží zistiť, v čom je výnimočný, vás chytí za srdce.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Chris Saunders

Chris Saunders

Chris Saunders je autor a ilustrátor z Veľkej Británie, kde dodnes žije a tvorí. Študoval ilustráciu na University of Northampton a získal titul First Class BA Honors Degree; predtým získal národný diplom Nadácie umenia a dizajnu s vyznamenaním. Chris je autorom aj ilustrátorom jeho debutovej obrázkovej knihy Wish, ktorá bola preložená do mnohých jazykov. Spolupracuje s knižnými vydavateľstvami aj tvorcami PC a online hier. V slovenskom jazyku vychádza jeho kniha Mám na to! (Albatros, 2023)
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM