EN

Všetkými zmyslami

Rebecca Yarros


Nezabudnuteľný príbeh o strate, láske a o tom, ako sa naučiť prijať neistotu života. Od autorky bestselleru Štvrté krídlo!
Ember Howardová vie, čo znamená byť dcérou vojaka. Tri zaklopania na dvere, za ktorými stoja vojaci, neveštia nič dobré. Ako sa má vyrovnať so stratou otca? Ako má nájsť silu postarať sa o matku, ktorá upadla do zúfalstva, a o rodinu? Vtedy Ember do života vstúpi Josh Walker. Jediným pohľadom, jediným dotykom dokáže zmierniť jej bolesť. Josh má však tajomstvo, ktoré môže všetko spochybniť a Ember úplne zničiť...

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Lucia Nižníková
Počet strán 336
EAN 9788056639696
Dátum vydania 17.5.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Nezabudnuteľný príbeh o strate, láske a o tom, ako sa naučiť prijať neistotu života.

„Vedela som, koľká bije. Preto mama neotvárala.“

Dvadsaťročná Ember Howardová vie, čo znamená byť dcérou vojaka. Tri zaklopania na dvere, za ktorými stoja vojaci, neveštia nič dobré. Ako sa má vyrovnať so stratou milovaného otca? Ako má nájsť silu postarať sa o matku, ktorá upadla do zúfalstva, a o smútiacu rodinu?

Vtedy Ember do života vstúpi Josh Walker – jej bývalá stredoškolská láska, hokejová hviezda a tréner jej mladšieho brata. Jediným pohľadom, jediným dotykom dokáže zmierniť Emberinu bolesť. S ním po boku začne veriť v seba aj v ich budúcnosť. Josh má však tajomstvo. Tajomstvo, ktoré môže všetko spochybniť a Ember úplne zničiť...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros je bestsellerovou autorkou New York Times, USA Today a Wall Street Journal, která napsala již více než patnáct románů včetně Čtvrtého křídla a In the Likely Event. Její knihy ocenilo již množství recenzentů Publishers Weekly a získala také titul Kirkus Best Book of the Year. Rebecca miluje vojenské hrdiny a za toho svého je spokojeně vdaná už přes dvacet let. Je matkou šesti dětí a aktuálně se snaží přežít pubertu dvou ze svých čtyř synů-hokejistů. Když zrovna nepíše, můžete ji najít na hokejovém stadionu nebo při ukradených chvilkách s kytarou a kávou. Žije v Coloradu se svou rodinou, jejich tvrdohlavým anglickým buldokem, divokými činčilami a mainskou mývalí kočkou Artemis, která jim všem vládne. Poté, co Rebecca vychovala a následně adoptovala jejich nejmladší dceru, se s velkým zápalem snaží pomáhat dětem v pěstounském systému prostřednictvím neziskové organizace One October. Tu založila se svým manželem v roce 2019 Pokud se chcete dozvědět víc o jejich plánech, jak zlepšovat životy dětí v pěstounské péči, navštivte www.oneoctober.org.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM