EN

Myška Sofi 2: Smaragdové bobuľky

Smaragdové bobuľky


Ach, nie! Myška Sofi a jej kamoška žabka sa stratili v lese! Kto ich teraz zachráni?
Myška Sofi sa dozvie o nezvyčajných smaragdových bobuľkách a zatúži si z nich vyrobiť farbu na namaľovanie nového obrázka. Dozvie sa, že bobuľky rastú iba v Temnej húštine. Húština je síce ďaleko od domova, no Sofi presvedčí svoju najlepšiu kamarátku – žabku Henku, že sa im na ceste do húštiny nič zlé nestane. No niečo sa predsa len stane a dievčatá sa stratia! Na pomoc im však príde tajomný veveričiak a Sofi a Henka vďaka nemu nájdu smaragdové bobuľky… a napokon aj cestu domov.

Informácie

Jazyk slovenčina
Séria Myška Sofi
Prekladateľ Nikoleta Frantová
Počet strán 128
EAN 9788056639757
Dátum vydania 24.5.2024
Vek od 6
Formát 140x185 mm
Vydavateľstvo Fragment
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Myška Sofi sa dozvie o nezvyčajných smaragdových bobuľkách a zatúži si z nich vyrobiť farbu na namaľovanie nového obrázka. Krajčírka, ktorá s nimi pracuje, však Sofi prezradí, že bobuľky rastú iba v Temnej húštine. Húština je síce ďaleko od domova a trochu naháňa strach, no Sofi presvedčí svoju najlepšiu kamarátku – žabku Henku, že sa im na ceste do húštiny nič zlé nestane.

No niečo sa predsa len stane a dievčatá sa stratia! Na pomoc im príde veveričiak, ktorý pred rokmi odišiel z Borovicového hájika a už sa doň nikdy nevrátil. Sofi a Henka vďaka nemu nájdu smaragdové bobuľky… a napokon aj cestu domov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Myška Sofi"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM