EN

Thorgal - Dítě z hvězd

Jean Van Hamme, Amélie Sarn


Románová adaptace slavného komiksu o severském hrdinovi!
Románová adaptace slavného komiksu, v níž znovu ožívá severský hrdina Thorgal! Jeho příběh je zasazen do doby kolem roku 1000 a kombinuje historické, mystické a sci-fi motivy do konzistentního fiktivního světa. Jako malého ho našel vikinský náčelník Leif a přijal ho za vlastního. Thorgal ale do kmene nezapadá, protože je jiný, a své místo v něm si musí vybojovat. Podporuje ho jen Aaricia, dcera nového náčelníka.

Informácie

Ilustrátor Grzegorz Rosiński
Jazyk čeština
Originálny názov Enfant des étoiles
Séria Thorgal
Prekladateľ Jana Žůrková
Počet strán 288
EAN 9788074471124
Dátum vydania 13.8.2012
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,399
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Románová adaptace slavného komiksu, v níž znovu ožívá severský hrdina Thorgal. Jako malého ho našel vikinský náčelník Leif a přijal ho za vlastního. Thorgal ale do kmene nezapadá, protože je jiný, a své místo v něm si musí vybojovat. Podporuje ho jen Aaricia, dcera nového náčelníka.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Thorgal"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

Multiverzum - Thorgal – dieťa, ktoré prišlo z hviezd

Poznáte ten pocit, že ste práve na mieste, na ktoré nepatríte? Niekto to každý deň zažíva v práci… a Thorgal medzi Vikingami. Vyrastal medzi nimi, ale nikdy nebol stopercentne jedným z nich. Neakceptovali ho ako člena svojej drsnej rodiny. No dovolili mu s nimi žiť a časom sa mu dokonca podarilo získať srdce odvážnej vikingskej princeznej. Aaricii sa na ňom od prvej chvíle páčilo, že je chrabrý, č...
NAPÍŠTE NÁM