EN

Môj nie príliš sladký život

Rachel Harrisová


Odhalené tajomstvá, skryté domnienky, ustavičná mediálna pozornosť… Tentoraz musia Cat a Lucas bojovať s vlastnými obavami.
Cat Crawfordová chce byť normálna – teda aspoň natoľko normálna, ako môže byť niekto z Hollywoodu. Zdá sa, že osud jej prianie naplní: má úžasného priateľa Lucasa, skvelú sesternicu Alessandru, ktorá s ňou býva, a otca, čo sa plánuje po druhý raz oženiť, tentoraz však s fantastickou budúcou nevlastnou mamou. Všetko vyzerá idylicky až do chvíle, keď sa jej hýrivá matka neobjaví v televízii s tým, že chce svojej dcére povedať niečo dôležité... a v médiách, ako inak, vypukne šialenstvo...

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov My Not So Super Sweet Life
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 296
EAN 9788074477713
Dátum vydania 26.1.2015
Vek od 14
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,335
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Cat Crawfordová chce byť normálna – teda aspoň natoľko normálna, ako môže byť niekto z Hollywoodu. Zdá sa, že osud jej prianie naplní: má úžasného priateľa Lucasa, skvelú sesternicu Alessandru, ktorá s ňou býva, a otca, čo sa plánuje po druhý raz oženiť, tentoraz však s fantastickou budúcou nevlastnou mamou. Všetko vyzerá idylicky až do chvíle, keď sa jej hýrivá matka neobjaví v televízii s tým, že chce svojej dcére povedať niečo dôležité... a v médiách, ako inak, vypukne šialenstvo.

Lucas Capelli vie, že jeho osud je vo hviezdach zapísaný po boku Cat, a preto sa zo všetkých síl snažil, aby ju získal. Lucas má však, nanešťastie, svoje vlastné problémy, s ktorými bude musieť zápasiť. Keď sa odhalia tajomstvá, objavia sa klebety a svet všetko sleduje, Cat s Lucasom si uvedomia, že ak chcú zostať spolu, nečaká ich len boj s osudom... tentoraz však ide skôr o boj s ich vlastnou neistotou. A ešte aj o tých, čo sú im stále v pätách...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Moje sladké šestnáste storočie"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rachel Harrisová

Rachel Harrisová

Autorka New York Times a USA Today bestsellerovej Rachel Harrisová píše zábavné romantické príbehy o bezočivých dievčatách odvedľa a zvodných mužoch, z ktorých sa im podlamujú kolená Prostredie pulzujúce životom, duchaplné žartovanie, a silné vzťahy sú pevnou súčasťou jej kníh...a bozkávanie. Veľa bozkávania.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM