EN

Jak se Honzík naučil zavazovat tkaničku

Oldřich Růžička


Leporelo ve tvaru dětské boty. Naučte děti zavazovat tkaničku.
Leporelo ve tvaru dětské botičky naučí děti přístupnou a hravou formou zavazovat tkaničky. Titul obsahuje jednoduchý motivační příběh a pod sešněrovanými stránkami v jednotlivých krocích i ilustrovaný návod jak si tkaničku zavázat.

Informácie

Žáner leporelo
Ilustrátor Alexandra Hetmerová
Jazyk čeština
Počet strán 0
EAN 9788087222317
Dátum vydania 2.2.2015
Vek od 3
Formát 90x180 mm
Vydavateľstvo B4U Publishing
Hmotnosť 0,23
Typ kniha

Leporelo ve tvaru dětské botičky naučí děti přístupnou a hravou formou zavazovat tkaničky. Titul obsahuje jednoduchý motivační příběh a pod sešněrovanými stránkami v jednotlivých krocích i ilustrovaný návod jak si tkaničku zavázat.

V knize naleznete dva způsoby zavazování tkaniček, aby si mohl každý vybrat ten, který je mu bližší. Tkanička se dá z jednotlivých dírek vytáhnout stejně jako ze skutečné boty. Děti se tedy naučí nejen tkaničky zavazovat, ale zdokonalí si i svoji jemnou motoriku při navlékání tkaniček do dírek.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM