EN

Modrá krv

Thomas Brezina


Príbeh o ľuďoch medzi nami, ktorí sú na prvý pohľad úplne obyčajní, ale v skutočnosti skrývajú obrovské tajomstvá.
Poznáte dievča, ktoré by netúžilo byť princeznou? Slečne menom Pia sa tento sen splní – teda čiastočne. Počas letného pobytu v Londýne spozná Alessandra, skutočného princa. Je krásny, milý, je jej s ním dobre... Má ho však naozaj rada? Pia sa zrazu sama v sebe nevyzná. Útechu nájde v starom denníku, ktorý náhodou objaví.

Informácie

Žáner fantasy
Jazyk slovenčina
Originálny názov Brezina 3 Pia Princess
Počet strán 348
EAN 9788056400302
Dátum vydania 23.3.2015
Vek od 13
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Poznáte dievča, ktoré by netúžilo byť princeznou? Slečne menom Pia sa tento sen splní – teda čiastočne. Počas letného pobytu v Londýne spozná Alessandra, skutočného princa. Je krásny, milý, je jej s ním dobre... Má ho však naozaj rada? Pia sa zrazu sama v sebe nevyzná. Útechu nájde v starom denníku, ktorý náhodou objaví. Dočíta sa v ňom o Philippe, dievčine, ktorá pred sto rokmi žila v tom istom dome ako Pia a ktorej sa prihodilo niečo strašné. Zdá sa, že Philippin tajuplný osud sa opakuje. Aj Piu niekto prenasleduje...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Dievča s nevšednými schvopnosťami"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Thomas Brezina

Thomas Brezina

Knihy Thomasa Brezinu už boli preložené do viac ako 35 jazykov. V Číne ho volajú majster dobrodružstiev. Dokáže písať tak, že čitatelia sa úplne pohrúžia do jeho príbehov a z hlavných hrdinov sa stanú ich dobrí priatelia, s ktorými sa radi stretávajú stále znova a znova. Od roku 1996 je rakúskym vyslancom UNICEF-u, zasadzuje sa za práva detí a podporuje vzdelávacie projekty na celom svete. V rokoch 2006 a 2007 bol v Rakúsku zvolený za spisovateľa roka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM