EN

Inheritance

Christopher Paolini


"Na začiatku bol Eragon... Na konci je Inheritance. Nie je to tak dávno, čo bol Dračí jazdec Eragon obyčajným chudobným farmárskym chlapcom a jeho dračica Zafira obyčajným modrým kameňom v lese. Teraz však práve od nich závisí osud celej civilizácie. Jazdec a jeho drak došli ďalej, než sa odvážil ktokoľvek iný..

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Počet strán 672
EAN 9788080895945
Dátum vydania 28.3.2012
Vek od 11
Formát 152x228 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,985
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

"Na začiatku bol Eragon...

Na konci je Inheritance.

Nie je to tak dávno, čo bol Dračí jazdec Eragon obyčajným chudobným farmárskym chlapcom a jeho dračica Zafira obyčajným modrým kameňom v lese. Teraz však práve od nich závisí osud celej civilizácie.

Jazdec a jeho drak došli ďalej, než sa odvážil ktokoľvek iný. Podarí sa im poraziť samotného kráľa zla a obnoviť v Alagaëzii spravodlivosť? A ak áno, za akú cenu?

Dlho očakávaný štvrtý diel bestselleru Odkaz Dračích jazdcov!"

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Odkaz Dračích jazdcov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Christopher Paolini

Christopher Paolini

Trvalá láska k príbehom a vedeckofantastickej literatúre inšpirovala Christophera Paoliniho, aby napísal román Eragon, prvý diel zo série Odkazu Dračích jazdcov, z ktorej sa stala medzinárodná senzácia. Do písania sa pustil, keď mal päťnásť rokov, po ukončení domáceho vyučovania, a už v devätnástich rokoch dobyl rebríček najpredávanejších autorov denníka New York Times. Christopher žije v Montane, ktorej nespútaná príroda podnietila jeho predstavy o románovej Alagaezii.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM