EN

Mačací gén

Thomas Brezina


Prinášame vám vynikajúci román populárneho autora Thomasa Brezinu o výnimočnom dievčati s nevšednými schopnosťami.
Katie práve oslavuje svoje pätnáste narodeniny a spočiatku je všetko tak, ako má byť. Zrazu sa však objaví čudesný balíček, ktorý zmení Katin život. Rodičia, údajne už osem rokov mŕtvi, posielajú Katie varovanie: „Si iná ako ostatní! Taká iná, že to musíš skrývať!“ Keď sa na ostrove stane zločin a nad vchodovými dverami Katinej rodiny sa objaví červený nápis Vrahovia!, nastane čas, aby začala Katie využívať svoje neobyčajné schopnosti, o ktorých dovtedy ani len netušila.

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Brezina 1 Katie Cat
Počet strán 320
EAN 9788056400203
Dátum vydania 16.9.2014
Vek od 13
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Prinášame vám vynikajúci román populárneho autora Thomasa Brezinu o výnimočnom dievčati s nevšednými schopnosťami.

Katie práve oslavuje svoje pätnáste narodeniny a spočiatku je všetko tak, ako má byť. Zrazu sa však objaví čudesný balíček, ktorý zmení Katin život. Rodičia, údajne už osem rokov mŕtvi, posielajú Katie varovanie: „Si iná ako ostatní! Taká iná, že to musíš skrývať!“

Keď sa na ostrove stane zločin a nad vchodovými dverami Katinej rodiny sa objaví červený nápis Vrahovia!, nastane čas, aby začala Katie využívať svoje neobyčajné schopnosti, o ktorých dovtedy ani len netušila.

Ďalšie tituly z rady "Dievča s nevšednými schvopnosťami"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Thomas Brezina

Thomas Brezina

Knihy Thomasa Brezinu už boli preložené do viac ako 35 jazykov. V Číne ho volajú majster dobrodružstiev. Dokáže písať tak, že čitatelia sa úplne pohrúžia do jeho príbehov a z hlavných hrdinov sa stanú ich dobrí priatelia, s ktorými sa radi stretávajú stále znova a znova. Od roku 1996 je rakúskym vyslancom UNICEF-u, zasadzuje sa za práva detí a podporuje vzdelávacie projekty na celom svete. V rokoch 2006 a 2007 bol v Rakúsku zvolený za spisovateľa roka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM