EN

Andrew Fukuda 2 – Korisť

Andrew Fukuda


Gene zisťuje, že nový svet, ktorý objavili, je možno ešte horší ako ten, ktorý opustili. Druhý diel strhujúcej trilógie Andrewa Fukudu.
Ako zostať nažive vo svete, kde sú ľudia považovaní za potravu a všetci túžia len po ich krvi? Gene a jeho priatelia utekajú pred nocou. Gena však neprenasledujú len krvilační lovci, ale aj spomienky na Ashley June, ktorá sa preňho obetovala a zostala v Ústave pre výskum glupanov. Zároveň sa v ňom prebúdzajú city k ľudskému dievčaťu Sissy. Na úteku sa dostanú až do ľudskej komunity, žijúcej na tajnom mieste vysoko v horách. Keď si začnú myslieť, že sú konečne v bezpečí, udalosti naberú nečakaný smer.

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Séria Andrew Fukuda
Počet strán 304
EAN 9788080899448
Dátum vydania 30.9.2014
Vek od 15
Formát 135x203 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Ako zostať nažive vo svete, kde sú ľudia považovaní za potravu a všetci túžia len po ich krvi?

Gene a jeho priatelia utekajú pred nocou. Gena však neprenasledujú len krvilační lovci, ale aj spomienky na Ashley June, ktorá sa preňho obetovala a zostala v Ústave pre výskum glupanov. Zároveň sa v ňom prebúdzajú city k ľudskému dievčaťu Sissy.

Na úteku sa dostanú až do ľudskej komunity, žijúcej na tajnom mieste vysoko v horách. Keď si začnú myslieť, že sú konečne v bezpečí, udalosti naberú nečakaný smer. Gene zisťuje, že nový svet, ktorý objavili, je možno ešte horší ako ten, ktorý opustili.

Druhý diel strhujúcej trilógie Andrewa Fukudu.

Ďalšie tituly z rady "Andrew Fukuda"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM