EN

Emily Pírková a kouzelná truhla

Holly Webbová


Magická série o Emily a jejích dobrodružstvích
Co skrývá kouzelná truhla? Emily je moc ráda, že patří do pohádkové rodiny, ale musí udržet existenci světa čar a kouzel v naprosté tajnosti. A to i před svou nejlepší kamarádkou. Ale pak si najednou její starší sestra Lory přivede domů cizího kluka… Který se až moc zajímá o tajemné dveře do pohádkového světa. Kdo je onen tajemný cizinec, který všem v rodině připadá podezřelý a povědomý zároveň?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk čeština
Originálny názov Emily Feather and the Chest of Charms
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Jindra Horynová
Počet strán 200
EAN 9788000042046
Dátum vydania 7.3.2016
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,301
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Magická série o Emily a jejích dobrodružstvích

Co skrývá kouzelná truhla?

Emily je moc ráda, že patří do pohádkové rodiny, ale musí udržet existenci světa čar a kouzel v naprosté tajnosti. A to i před svou nejlepší kamarádkou. Ale pak si najednou její starší sestra Lory přivede domů cizího kluka… Který se až moc zajímá o tajemné dveře do pohádkového světa. Kdo je onen tajemný cizinec, který všem v rodině připadá podezřelý a povědomý zároveň? Že by se snažil proklouznout do pohádkového světa?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Emily Pierková"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Holly Webbová

Holly Webbová

Holly Webb sa narodila v Londýne, dnes žije v meste Reading s manželom a deťmi. Predtým ako sa stala spisovateľkou, stála na druhej strane knihy. Dlhé roky pracovala ako editorka detskej literatúry vo vydavateľstve. Prvú knihu písala počas cesty vlakom z práce a do práce. V slovenskom jazyku vychádzajú jej knihy v sérii Magické zvieratá, Maisie na stope či Kúzelný svet Emily Pierkovej. Dnes už nepíše vo vlaku, ale vo vlastnej pracovni v dome. Na svojom konte má viac ako 100 titulov. Námety na knihy čerpá všade, od domácich miláčikov až po náhodných okoloidúcich. Energiu si dodáva kávou a čokoládou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM