EN

Dlho očakávaná piata a posledná kniha série Selekcia.
Keď sa Eadlyn stala prvou princeznou v dejinách Illey, vôbec nepredpokladala, že by sa v Selekcii mohla zaľúbiť do niektorého z tridsiatich piatich uchádzačov o svoju ruku. Prvé týždne len odpočítavala dni, aby mohla konečne poslať všetkých účastníkov Selekcie domov. Udalosti v paláci sa však zvrtli, postavenie Eadlyn sa výrazne zmenilo a ona si uvedomila, že asi predsa len nechce zostať sama.

Informácie

Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Crown
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Selekcia
Počet strán 272
EAN 9788075442703
Dátum vydania 23.1.2017
Vek od 14
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,46
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Keď sa Eadlyn stala prvou princeznou v dejinách Illey, vôbec nepredpokladala, že by sa v Selekcii mohla zaľúbiť do niektorého z tridsiatich piatich uchádzačov o svoju ruku. Prvé týždne len odpočítavala dni, aby mohla konečne poslať všetkých účastníkov Selekcie domov. Udalosti v paláci sa však zvrtli, postavenie Eadlyn sa výrazne zmenilo a ona si uvedomila, že asi predsa len nechce zostať sama. Eadlyn však pochybuje o tom, že by ju postretla rozprávková láska, ako sa to pošťastilo pred dvadsiatimi rokmi jej rodičom. Hlas vlastného srdca však človeka často prekvapí... Eadlyn odrazu stojí pred rozhodnutím, ktoré je oveľa neprijateľnejšie – a oveľa dôležitejšie – ako si kedy myslela.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Selekcia"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vyštudovala históriu na univerzite Radford. Vyrástla v Južnej Kalifornii, dnes žije vo Virgínii. Miluje tanec, knihy, natáčanie videí a koláčiky. Písanie zo začiatku mala ako terapiu, neskôr prišla na to, že presne toto vždy chcela robiť. Srdcia čitateľov a čitateliek si získala trilógiou Selekcia.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Denník SME - Do posledných strán neviete, ako skončí

Stalo sa vám, že o vás bojovalo viac mužov? Dvaja či traja kohúti na smetisku – aj to môže spôsobiť katastrofu v srdci či v živote. Nuž a v prípade mladej následníčky trónu Eadlyn je tých mužov 35. Skončí na psychiatrii alebo si nevyberie ani jedného z nich? Knihy zo série Selekcia, kde si v dystopickom svete vyberá princ svoju budúcu manželku za účasti televíznych vystúpení a pred očami celej ...
NAPÍŠTE NÁM