EN

Zradená

Kiera Cassová


Zrada jej roztrieštila srdce na milión kúskov. Dokáže ešte niekedy milovať?
Hollis prišla o všetko – o Silasa aj o šťastnú budúcnosť. Zronená sa uchýli k Silasovej rodine v susednom kráľovstve a vďaka ich láskavým srdciam nadobúda novú nádej. Na každom kroku ju však prebodáva nedôverčivý pohľad Etana, Silasovho bratranca. Pre dobro krajiny musia svoje nezhody s Etanom prekonať. Pred ich rodinou stojí najväčšia výzva ich životov – pomstiť Silasa a zachrániť celé kráľovstvo. Dokáže to však Hollis so zlomeným srdcom, ktoré sa rozbúši vždy, keď zbadá Etana?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Betrayed
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Prisľúbená
Prekladateľ Ivana Cingelová
Počet strán 264
EAN 9788056623244
Dátum vydania 20.8.2021
Vek od 12
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,46
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Pre pravú lásku obetovala celé kráľovstvo.

Zrada jej však roztrieštila srdce na milión kúskov. Dokáže ešte niekedy milovať?

Hollis prišla o všetko, kvôli čomu sa neváhala vzdať kráľovskej koruny – o Silasa aj o šťastnú budúcnosť. Zronená sa uchýli k Silasovej rodine v susednom kráľovstve a vďaka ich láskavým srdciam nadobúda novú nádej. Na každom kroku ju však prebodáva nedôverčivý pohľad Etana, Silasovho bratranca. Hollis môže byť tajnou zbraňou proti šialenému kráľovi, ktorý ju pripravil o manžela, a preto musia svoje nezhody s Etanom prekonať. Hollis postupne rúca Etanove múry a nachádza v ňom silného a láskavého vodcu, za ktorého sa neváha postaviť.

Pred ich rodinou stojí najväčšia výzva ich životov – pomstiť Silasa a zachrániť celé kráľovstvo. Dokáže to však Hollis so zlomeným srdcom, ktoré sa rozbúši vždy, keď zbadá Etana?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Prisľúbená"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vyštudovala históriu na univerzite Radford. Vyrástla v Južnej Kalifornii, dnes žije vo Virgínii. Miluje tanec, knihy, natáčanie videí a koláčiky. Písanie zo začiatku mala ako terapiu, neskôr prišla na to, že presne toto vždy chcela robiť. Srdcia čitateľov a čitateliek si získala trilógiou Selekcia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM