EN

Hotel u zvieratiek - Čuch na záhady

Kate Finchová


Nenechajte si ujsť ďalšich hostí hotela U Zvieratiek!
Magda a Karolko sa v hoteli U zvieratiek starajú o najrôznejších maznáčikov – psov, mačky, králiky, vtáky, škrečky a ďalšie zvieratká. Ale v noci sa po chodbách ozývajú zvláštne zvuky a žiadny z hostí ich nemá na svedomí! Čo by to len mohlo byť? Potom príde do hotela policajný bígel v penzii menom Watson, ktorý má dokonalý čuch na všetky ťažkosti. Podarí sa deťom s jeho pomocou prísť na kĺb prvej veľkej záhade?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 80
EAN 9788056600474
Dátum vydania 23.1.2017
Vek od 6
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,27
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Magda a Karolko sa v hoteli U zvieratiek starajú o najrôznejších maznáčikov – psov, mačky, králiky, vtáky, škrečky a ďalšie zvieratká.

Ale v noci sa po chodbách ozývajú zvláštne zvuky a žiadny z hostí ich nemá na svedomí! Čo by to len mohlo byť? Potom príde do hotela policajný bígel v penzii menom Watson, ktorý má dokonalý čuch na všetky ťažkosti. Podarí sa deťom s jeho pomocou prísť na kĺb prvej veľkej záhade?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Hotel u zvieratiek"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kate Finchová

Kate Finchová

Kate Finchová žije na starém statku s rodinou a řadou koček, psů a morčat. Někdy si připadá, jako by provozovala vlastní hotel U Zvířátek, což je také název její knižní série. Kate miluje běh a jízdu na kole po venkově, při kterých vymýšlí své příběhy.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM