EN

Star Wars - Učeň temnoty

Christie Golden


Román z čias vojny klonov.
Brutalita vo vojne o vládu nad galaxiou sa stupňuje. Keď gróf Dooku nechá zmasakrovať flotilu bezmocných utečencov, Rada Jediov sa rozhodne zamerať priamo na jeho osobu. Dooku je však nebezpečnou korisťou aj pre toho najskúsenejšieho lovca...

Informácie

Žáner sci-fi
Jazyk slovenčina
Originálny názov Star Wars Dark Disciple
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Star Wars
Počet strán 352
EAN 9788025237298
Dátum vydania 12.9.2016
Vek od 9
Formát 134x202 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 2,694
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Christie Golden: Star Wars – Učeň temnoty

Román z čias vojny klonov

Brutalita vo vojne o vládu nad galaxiou sa stupňuje. Keď gróf Dooku nechá zmasakrovať flotilu bezmocných utečencov, Rada Jediov sa rozhodne zamerať priamo na jeho osobu. Dooku je však nebezpečnou korisťou aj pre toho najskúsenejšieho lovca, preto Rada dospeje k neočakávanému rozhodnutiu: spojiť svetlú stranu Sily – smelého rytiera Quinlana Vosa a Asajj Ventress, bývalú krutú stúpenkyňu Sithov. Ventress a Vos sú jedinou nádejou – ak sa však dokážu vyrovnať so zložitými emóciami, ktoré k sebe pociťujú, rovnako ako s pochybnosťami, ktoré skrývajú vo svojich srdciach.

Ďalšie tituly z rady "Star Wars"

Uživateľská recenzia

Monica Astray
Neviem ako to teraz vyznie, asi nie moc dobre.... ale.... vidieť, že túto Star Wars knihu písala žena. Spravila z toho teen román, a neviem teda kto vlastne je pri tejto knihe cieľová skupina. Pokiaľ by to nebolo zo Star Wars univerza, bol by to iba priemerný príbeh, ktorý sa často v knihách opakuje. Jediné čo sa mení sú bytosti ako vlkolaci, lovci, upíri a tupíri. No nechcem knihe iba krivdiť, pretože každá temná strana má i tú svetlú. V tejto knihe to teda platí doslovne. Napriek tomu čo ste sa dočítali o odstavec vyššie, napriek môjmu hundraniu, tak táto kniha aj tak vo mne zanechala strašne veľa emócií. Nie len po dočítaní. Bolo to i počas čítania, občas som sa dokázala stotožniť s pocitmi Asajj a dokázala som pochopiť, prečo konala ako konala. V mnohých situáciách. A myslím, že keď kniha vo vás zanechá takéto pocity, splnila svoje knižné poslanie.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM