EN

Spirit Animals: Súmrak strážcov 4 - Horiaci príliv

Mull Brandon


Dorazil do Erdasu dávno predtým, než sa objavili ľudia. Zvrátený, trpezlivý a hladný spal pod povrchom sveta. Teraz sa Žerf prebúdza.
Dorazil do Erdasu dávno predtým, než sa objavili ľudia. Zvrátený, trpezlivý a hladný spal pod povrchom sveta. Teraz sa Žerf prebúdza. Conor, Abeke, Mejlin a Rolan sa ho statočne snažia zastaviť. S podporou nových nečakaných spojencov majú veľkú šancu svoj domov zachrániť. Musia však nájsť spôsob, ako spustiť prastarú pascu, ktorá má moc vojnu nadobro ukončiť. Majú však len jediný pokus. Ak sklamú, všetko pohltí temnota.

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 12
Jazyk slovenčina
Originálny názov Fall of the Beasts: Book Four: The Burning Tide
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 184
EAN 9788056605509
Dátum vydania 15.6.2018
Vek od 11
Formát 140x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,32
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Spirit Animals

Súmrak strážcov 4

Horiaci príliv

Spirit Animals alebo máš aj ty svoje duchovné zviera?

Dorazil do Erdasu dávno predtým, než sa objavili ľudia. Zvrátený, trpezlivý a hladný spal pod povrchom sveta. Teraz sa Žerf prebúdza. Conor, Abeke, Mejlin a Rolan sa ho statočne snažia zastaviť. S podporou nových nečakaných spojencov majú veľkú šancu svoj domov zachrániť. Musia však nájsť spôsob, ako spustiť prastarú pascu, ktorá má moc vojnu nadobro ukončiť. Majú však len jediný pokus. Ak sklamú, všetko pohltí temnota.

Štvrtý diel série Spirit Animals: Súmrak strážcov.

Ďalšie tituly z rady "Spirit Animals"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

Life is full of Interest - SPIRIT ANIMALS – HORIACI PRÍLIV

Ak milujete fantasy knihy no zároveň i zvieratá, potom je séria Spirit Animals to pravé pre vás. Kniha so silnými duchovnými zvieratami. Spirit Animals – Horiaci príliv je 4 pokračovaním série Súmrak strážcov. Základné informácie Autor: Mull Brandon Séria: Súmrak strážcov Časť zo série: 4 Predchádzajúce časti: (Veľký návrat, Nesmrteľný ochrancovia, Rozvrátená Zem) Jazyk: slovensk...
NAPÍŠTE NÁM