EN

Úžasná mágia slečny Mabel

Natasha Lowe


"Si chytré dievča, Mabel. Len keby si vedela dodržiavať pravidlá!"
V jedno ráno, keď Nora Ratcliffová nájde v kvetináči pred svojimi dverami bábätko, sa jej život navždy zmení. Celý život veľmi túžila po dieťatku, preto objíme bábätko, rozhodne sa dať mu meno Mabel a vytvoriť mu domov a rodinu. Ako však Mabel rastie, začne sa u nej prejavovať nevšedný talent na mágiu, ktorý nikto v ich rodine nemá.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Marvelous Magic of Miss Mabel
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 272
EAN 9788056403174
Dátum vydania 14.4.2017
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V jedno ráno, keď Nora Ratcliffová nájde v kvetináči pred svojimi dverami bábätko, sa jej život navždy zmení. Celý život veľmi túžila po dieťatku, preto objíme bábätko, rozhodne sa dať mu meno Mabel a vytvoriť mu domov a rodinu. Ako však Mabel rastie, začne sa u nej prejavovať nevšedný talent na mágiu, ktorý nikto v ich rodine nemá. Keď ju prijmú do prestížnej čarodejníckej školy, exceluje vo všetkých čarodejníckych predmetoch. Jedného dňa dostane úlohu napísať referát o svojich čarodejníckych koreňoch a zistí pravdu o svojom pôvode nepríjemným spôsobom, keď to jedna zlomyseľná spolužiačka vykričí pred celou triedou. Zdá sa, že to vie každý okrem Mabel. Je šokovaná, ale mnohé záhady jej to objasní. Mabel napokon príde na to, že nezáleží na tom, odkiaľ pochádza, ale že má niekoho, kto ju má rád a stará sa o ňu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Talent na mágiu"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

my.martinus.sk - Úžasná mágia slečny Mabel

„…Na některé knihy se s dětmi těšíme ještě před tím, než vyjdou. Přesně takové je Animalium. Krásná výpravná kniha, kterou jsem už pár let okukovala na Amazonu v anglické verzi, teď vyšla i v češtině. A stojí to za to!...“
NAPÍŠTE NÁM