EN

Odvaha Cat Campbellovej

Natasha Lowe


Viera v svoju čarovnú moc je polovicou úspechu, nedovoľ, aby ti strach stch stál v ceste!
V deň, keď sa Cat Campbellová narodila, zdedila vytúžený gén mágie po svojej pra-pra-prastarej mame Mabel. No nie je to hneď poznať, a navyše je mama je presvedčená, že mágia ničí ľudské životy. Jedného dňa celkom náhodou nájde na povale svojich starých rodičov kopu kníh o mágii, čarovaní a kúzlach. Keď vyskúša kúzlo z knihy s názvom Praktická mágia, zistí, že funguje...zároveň však zistí, ako jej novoobjavená moc zmení život.

Informácie

Žáner dobrodružstvo
Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Curage of Cat Campbell
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 276
EAN 9788056403914
Dátum vydania 20.10.2017
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V deň, keď sa Cat Campbellová narodila, zdedila vytúžený gén mágie po svojej pra-pra-prastarej mame Mabel. No nie je to hneď poznať, a navyše je mama je presvedčená, že mágia ničí ľudské životy. Ako idú roky, Catina vášeň pre mágiu rastie, hoci nikto netuší, že by práve Cat mohla mať ten dar.

Jeden deň celkom náhodou nájde na povale svojich starých rodičov kopu kníh o mágii, čarovaní a kúzlach. Keď vyskúša kúzlo z knihy s názvom Praktická mágia, zistí, že funguje. Cat je čarodejnica! Zistila to neskoro, no predsa len je skutočná čarodejnica!

V mestečku Potts Bottom je zrazu všetko hore nohami, keď všeobecne obávaná čarodejnica, Madeline Reynoldsová ujde z Temnice, prísne stráženého väzenia pre čarodejnice, ktoré zišli zo správnej cesty. Vtedy Cat vidí príležitosť, aby využila svoju mágiu a zachránila svoju rodinu a mesto. Rozhodne sa nasledovať radu z príručky pre mladé čarodejnice: viera v svoju čarovnú moc je polovicou úspechu!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Talent na mágiu"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM