EN

Magnus Chase a bohovia Asgardu – Loď mŕtvych

Rick Riordan


Záverečný diel trilógie z pera bestsellerového autora Ricka Riordana, inšpirovanej tajomnými Vikingami a severskou mytológiou.
Loki, boh všetkého zla, sa chystá vyplávať na Lodi mŕtvych a začať ragnarök – deň skazy deviatich svetov. Magnusa a jeho kamarátov čaká neľútostný boj o čas. Musia zabrániť tomu, aby loď z nechtov vôbec vyplávala. Cestu cez oceán im budú strpčovať rozzúrení morskí bohovia, nepriateľskí obri i draci chrliaci oheň. Magnus však bude bojovať nielen s netvormi, ale aj s démonmi vo svojej hlave. Aby zvíťazil nad bohom lstí, nebude potrebovať silu, ale slová.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Magnus Chase and the Gods of Asgard, Book 3
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Magnus Chase
Počet strán 408
EAN 9788056607459
Dátum vydania 9.11.2018
Vek od 11
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,66
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Loki, boh všetkého zla, sa chystá vyplávať na Lodi mŕtvych a začať ragnarök – deň skazy deviatich svetov. Magnusa a jeho kamarátov čaká neľútostný boj o čas. Musia zabrániť tomu, aby loď z nechtov vôbec vyplávala. Cestu cez oceán im budú strpčovať rozzúrení morskí bohovia, nepriateľskí obri i draci chrliaci oheň. Magnus však bude bojovať nielen s netvormi, ale aj s démonmi vo svojej hlave. Aby zvíťazil nad bohom lstí, nebude potrebovať silu, ale slová. Pomôcť by mu mohol zázračný elixír, ktorého účinky však môžu byť ničivé. Otázka je, či pre Magnusa, alebo pre Lokiho!

Záverečný diel trilógie z pera bestsellerového autora Ricka Riordana, inšpirovanej tajomnými Vikingami a severskou mytológiou.

Ďalšie tituly z rady "Magnus Chase"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

marekzakopcan.sk - Posledný boj proti Lokimu

Loď mŕtvych je ôsmou knihou, ktorú som od Ricka Riordana čítal, a napriek opakujúcej sa schéme mu zakaždým sadnem na lep. Ako to ten autor robí? Všetky jeho príbehy sú postavené na rovnakom základe - skupina kamarátov-bojovníkov sa musí v určenom časovom limite dostaviť na vopred známe miesto, kde na nich čaká úhlavný nepriateľ, aby zviedli náročný boj. Medzitým, počas cesty, stretávajú viac či me...

strana36.blogspot.cz - RECENZIA: Magnus Chase #3 Loď mŕtvych

Tak a je to tu, posledná časť zo série Magnus Chase o severských bohoch od Ricka Riordana. Vždy keď končím nejakú z jeho sérií, mám rozporuplné pocity. Väčšinou to síce vyzerá, že je koniec, no Rickove svety sú už také prepletené, že nie je vylúčené, že v ďalšej sérií sa nejaké staré postavy znovu objavia. O tom však až neskôr. Do tejto knihy som sa rýchlo vrhla a hoci zozačiatku mi trochu trva...
NAPÍŠTE NÁM