EN

Herbář pro děti

Oldřich Růžička


Poznej bylinky a vytvoř si svůj vlastní herbář!
Kniha obsahuje 15 rostlin, které rostou v tvém bezprostředním okolí. Udělej si výlet s rodiči nebo s kamarády, najdi si dle ilustrací bylinku, vylisuj ji a nalep do speciální kapsy. Vznikne tak tvůj první herbář! Navíc se dozvíš mnoho zajímavostí o zdraví prospěšných bylinkách a naučíš se připravit spoustu dobrot.

Informácie

Jazyk čeština
Počet strán 0
EAN 9788000046051
Dátum vydania 5.6.2017
Vek od 6
Formát 237x287 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,721
Typ kniha

Kniha obsahuje 15 rostlin, které rostou v tvém bezprostředním okolí,na zahradě nebo na louce, na poli či v lese za městem.

Udělej si výlet s rodiči nebo s kamarády, najdi si dle ilustrací bylinku, vylisuj ji a nalep si ji do speciální kapsy. Vznikne tak tvůj první herbář, díky němuž se naučíš mnoho zajímavého o zdraví prospěšných bylinkách a dozvíš se, jak mohou

být pro lidi užitečné. Každá bylinka popisovaná v knize je velkou zásobárnou látek, které mají blahodárný vliv na lidské zdraví.

Nauč se podle receptů z bylin dělat čaje, osvěžující limonády nebo chutné dezerty a staň se obdivovaným domácím bylinkářem nebo bylinkářkou.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM