EN

Posmrtný život Holly Chaseové

Cynthia Handová


Krásné převyprávění klasické Vánoční koledy.
Před pěti lety na Štědrý večer navštívili Holly tři duchové, aby jí ukázali, jaká se z ní stala zkažená a sobecká dívka, a žádali ji, aby se změnila a vše napravila. Ale Holly to odmítla. A pak zemřela. Nyní pracuje pro super tajnou společnost jako Duch minulých Vánoc a snaží se napravit další sobecké lidi, jako byla ona sama. Holly zůstává stále ve věku sedmnácti let, zatímco její rodina a přátele žijí bez ní. Ale letos se vše změní!

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov The Afterlife of Holly Chase
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Karolina Medková
Počet strán 320
EAN 9788075446350
Dátum vydania 1.10.2018
Vek od 12
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,514
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Před pěti lety na Štědrý večer navštívili Holly tři duchové, aby jí ukázali, jaká se z ní stala zkažená a sobecká dívka, a žádali ji, aby se změnila a vše napravila.

Ale Holly to odmítla.

A pak zemřela.

Nyní pracuje pro super tajnou společnost jako Duch minulých Vánoc a snaží se napravit další sobecké lidi, jako byla ona sama. Holly zůstává stále ve věku sedmnácti let, zatímco její rodina a přátele žijí bez ní. Ale letos se vše změní!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Cynthia Handová

Cynthia Handová

Vyrástla v juhovýchodnom Idahu. Od malička miluje čítanie a svoju prvú poviedku napísala už ako šesťročná, hneď ako sa naučila písať. Na druhom stupni jej pani učiteľka povedala, že sa jedného dňa určite stani spisovateľkou - čo sa aj stalo. Vyučuje tvorivé písanie na Pepperdine University v Kalifornii, ale so svojím manželom a synom žije v štáte Idaho.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Never Trust a Duck - Posmrtný život Holly Chaseovej

Prvýkrát ma na tejto knihe zaujala originálna americká obálka. A popravde, už dlho som nečítala žiadny retelling práve na Vianočnú koledu a tak, samozrejme že som siahla po tejto knihe. Áno, kniha sa skôr hodí na vianočné obdobie, ale aj počas teplých letných dní sa treba niečim schladiť -a čím iným ako knihou, ktorá je zasadená do zimného obdobia. Holly Chaseová bola obyčajné dievča. Trošku ...

Lili-darknight.blogspot.cz - Vianočná koleda súčasnosti

Cynthia Hand je úspešná americká spisovateľka, ktorá sa už niekoľkokrát predstavila aj nášmu publiku. Najskôr so sériou Nadpozemská o anjeloch, neskôr s knihou Príď sa so mnou rozlúčiť a nakoniec ako spoluautorka knihy Má lady Jane. Vo svojej tvorbe sa venuje rôznej tematike, ale takmer výlučne píše pre mládež. Posmrtný život Holly Chaseové patrí k jej najnovším knihám. Každý z nás má rád iný vi...
NAPÍŠTE NÁM