EN

Spletitý triler, ktorý odhaľuje, ako láska k slovám môže viesť k smrteľnej posadnutosti...
Kylovi Broderovi sa podarilo dosiahnuť životný sen a stal sa redaktorom vo významnom vydavateľstve. Keď sa s ním spojí jeho obľúbený profesor William Lansing, Kyle ani nemôže byť šťastnejší, najmä keď sa mu William zmieni, že píše román. Predstava, že sa stane redaktorom svojho učiteľa, preňho znamená splnený sen. Ale Williamov rukopis je najzvrátenejší príbeh, aký Kyle v živote čítal. Keď Kyle zdvorilo odmietne román, William sa vyhráža sa, že zničí Kylovi kariéru, vzťah s jeho dievčaťom, dokonca i život.

Informácie

Žáner román
horor
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Mentor
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 344
EAN 9788056604571
Dátum vydania 4.5.2018
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Kylovi Broderovi sa podarilo dosiahnuť životný sen a stal sa redaktorom vo významnom vydavateľstve. Keď sa s ním spojí jeho obľúbený profesor William Lensing, Kyle ani nemôže byť šťastnejší, najmä keď sa mu William zmieni, že píše román. Predstava, že sa stane redaktorom svojho učiteľa, preňho znamená splnený sen.

No Williamov rukopis je najzvrátenejší príbeh, aký Kyle v živote čítal. Keď román zdvorilo odmietne, William sa stane posadnutým, vyhráža sa, že zničí Kylovi kariéru, vzťah s jeho dievčaťom, dokonca i život. Keď sa Kyle zahĺbi do psychopatického diela, začne mu pripomínať vychladnutý prípad z jeho univerzitného mesta.

Román L. M. Goldberga Učiteľ je spletitý triler, ktorý odhaľuje, ako láska k slovám môže viesť k smrteľnej posadnutosti, keď osudy všetkých, ktorí sú s autorom spojení, visia na vlásku.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Dominika Štefčíková
Skvelá kniha, ktorá vás drží v napätí od začiatku až do konca. Odporúčam. :)

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

Drominickacita.sk - UČITEĽ

Kniha Učiteľ od autora Lee Matthew Goldberga sa mi pozdávala už dávnejšie, hneď ako vyšla. V tom období som však vedela, že nebudem mať na ňu dosť času, preto som na ňu takmer pozabudla. Dokonca som si ani nevšimla, že by ju niekto čítal a robil jej propagáciu. Nakoniec som sa rozhodla, že jej dám šancu a pustila som sa do čítania. Knihu som prečítala za dve poobedia. Treba k tomu ešte niečo písať...

Denník N - Kniha, ktorú tak ľahko neodložíte!

V tejto recenzií sa pozrieme na triler, ktorý sa pred pár dňami objavil na pultoch našich kníhkupectiev. Autor nám ponúka spletitý,zauzlený príbeh v ktorom sa stretáva minulosť s prítomnosťou. Kyle Broder momentálne prežíva svoje najlepšie obdobie života. Darí sa mu v práci ako redaktorovi významného vydavateľstva. Jeho pokojný život sa zmení v momente,keď sa mu objaví v živote opäť jeho obľúben...
NAPÍŠTE NÁM