EN

Vieš sa správne správať?

Etiketa pre malých huncútov

Štěpánka Sekaninová


Nauč sa správať správne
Vieš sa správať správne, slušne, skrátka tak, aby mali rodičia aj okolie z teba iba samú radosť? Že áno?! Tak schválne... Otvor knižku, vezmi si papier, prečítaj si jednoduché kvízové vety a rozhodni, či sú správne. Potom potiahni za ťahadlo a skontroluj si svoje odpovede. Pritom sa pohraj s veselými ilustráciami, ktoré môžeš ľubovoľne meniť na správne a chybné situácie. Zábavná veselá kniha plná obrázkov a úloh ťa naučí správať sa správne.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Ano nebo ne - etiketa pro malé rošťáky
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 12
EAN 9788000047690
Dátum vydania 17.11.2017
Vek od 4
Formát 260x260 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,488
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Vieš sa správať? Čo je to za otázku? Dobre, tak ešte raz! Vieš sa správať správne, slušne, skrátka tak, aby mali rodičia aj okolie z teba iba samú radosť? Že áno?! Tak schválne... Otvor knižku, vezmi si papier, prečítaj si jednoduché kvízové vety a rozhodni, či sú správne. Potom potiahni za ťahadlo a skontroluj si svoje odpovede. Pritom sa pohraj s veselými ilustráciami, ktoré môžeš ľubovoľne meniť na správne a chybné situácie. Zábavná veselá kniha plná obrázkov a úloh ťa naučí správať sa správne. Neveríš? Vyskúšaj a uvidíš.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

mimimalaknihomilka.blogspot.sk - Vieš sa správne správať?

Každý rodič túži vychovať zo svojich detí slušných ľudí. Najväčším vzorom sme pre deti my, maminy a tatinovia, no nezaškodí si občas pomôcť aj knihou, najmä keď je pútavo a pekne spracovaná. A takou etiketa pre malých huncútov - Vieš sa správne správať rozhodne je. Napísala ju Štěpánka Sekaninová, ktorej tento rok vyšla Veľká kniha snehu a ľadu, (tá sa ihneď po vyjdení stala bestsellerom) a ilu...
NAPÍŠTE NÁM