EN

Denník nášho dieťatka

Ivana Auingerová


Zážitky z detstva svojho dieťaťa zapisujte aj nalepujte, otlačte ručičku, do kapsičky vložte vlásky, na šnúrku priviažte USB kľúč
Milý a láskavý záznamník zo života vášho dieťaťa. Do neho si budete zapisovať, ako ste sa na bábätko tešili, jeho príchod na svet, prvé dny doma, návštevy, darčeky, odtlačok rúčky a nôžky, prvé zúbky, slovká, krôčiky. Výlety, prví kamaráti, Vianoce, narodeniny, obľúbená zvieratá. Do tejto knihy si môžete nalepovať fotografie, do vreciek vložiť pramienok vláskov a na stužku vlepenou do chrbta priviazať flešku.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Deníček našeho děťátka
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 48
EAN 9788056602522
Dátum vydania 24.11.2017
Vek od 18
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,51
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Blahoželáme vám k nákupu tohto Denníka! Vo vnútri nájdete milý a moderný dizajn, dostatok miesta na zápisy, nalepovanie fotografi í, tehotenského preukazu aj pozitívneho tehotenského testu, navyše vrecúško na pramienok vláskov. Do okienka vpredu na obálke môžete umiestniť fotografi u vášho bábätka, na stužku vlepenú do chrbta si môžete priviazať „flešku“ s rodinnými videozáznamami a zbierkou fotografi í. Vďaka tejto výbave Denníka môžete všetky krásne okamihy zo života svojho dieťatka uchovať na jednom mieste.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM