EN

Záhrada nových začiatkov

Abbi Waxman


Zmeňte svoj život od koreňov…
Zmeňte svoj život od koreňa… Odkedy Lilian Girvanovej pred troma rokmi manžel zomrel pri autonehode, je na všetko sama. Hoci za ten čas sa so svojou úlohou matky-vdovy v podstate zmierila, teraz je načase, aby sa naučila – s pomocou svojej až prehnane nápomocnej sestry, sympatického učiteľa z kurzu pre záhradkárov a mierne svojráznych spolužiakov –, ako prírodu nechať, aby sa o všetko postarala: v záhradkárstve, v živote aj v láske.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The Garden of Small Beginnings
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 392
EAN 9788056604960
Dátum vydania 8.6.2018
Vek od 15
Formát 120x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,4
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Zmeňte svoj život od koreňa…

Odkedy Lilian Girvanovej pred troma rokmi manžel zomrel pri autonehode, je na všetko sama. Za ten čas si však na svoju úlohu matky-vdovy v podstate zvykla a po prekonaní jedného zrútenia a niekoľkých depresívnych chvíľok je opäť schopná naplno sa venovať svojim dcérkam a pokračovať vo svojej práci ilustrátorky. Keď jej jedného dňa šéfka oznámi, že sa musí prihlásiť na záhradkársky kurz, Lilian zisťuje, že ak chce človek ilustrovať knihu o zelenine, musí si zašpiniť ruky – doslova. Každú sobotu teda trávi na kurze pestovania zeleniny, kam s ňou chodia aj jej dcérky a sestra. Vďaka sympatickému učiteľovi a skupinke mierne svojráznych spolužiakov postupne zistí, že – či chceme, či nechceme – po každom daždi napokon vyjde slnko.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Dominika Štefčíková
Príjemná oddychovka, ktorá sa čítala takmer sama. Aj napriek tomu, že dej je trochu predvídavý, tak mi to nevadilo. Kniha vo mne zanechala príjemný pocit. Počas čítania som sa aj zasmiala aj si poplakala. Odporúčam každej žene. Plus navyše je tu kopa tipov na záhradkárčenie.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Abbi Waxman

Abbi Waxman

Abbi Waxmanová sa narodila v Anglicku v roku 1970. Jej matka ju odjakživa povzbudzovala, aby čítala všetko, na čo natrafí, a Abbi jej radu poslúchla. V dospelosti sa začala venovať reklame, pracovala ako copywriterka a neskôr ako kreatívna riaditeľka v niekoľkých reklamných agentúrach v Londýne a v New Yorku. Neskôr sa rozhodla s reklamou skončiť a naplno sa venovať rodine a písaniu kníh a scenárov. Žije v Los Angeles so svojím manželom a troma deťmi.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

ll_booklover - Záhrada nových začiatkov

Milujem knihy od Abbi Waxman. Sú také obyčajné, reálne, o každodennom živote, starostiach, ale aj šťastných chvíľach, pričom každá z týchto kníh sa zameriava na inú tému. Tentokrát sa hlavná hrdinka vysporiadava so stratou manžela. Ako som už pri autorke zvyknutá, postavy v príbehu sú neuveriteľne sympatické a určite má na tom nemalú úlohu aj ich sarkastický zmysel pre humor, ktorý rozosmeje aj...

Drominickacita.sk - Záhrada nových začiatkov

Pri výbere knihy Záhrada nových začiatkov od Abbi Waxman som bola dosť povrchná. Priznám sa, že knihu som vyberala hlavne kvôli krásnej obálke. Dokonca som iba zhruba vedela, o čom bude. Hlavná hrdinka Lilian prišla pred štyrmi rokmi o manžela. Pracuje ako ilustrátorka vo vydavateľstve učebníc. Šéfka jej zadá ilustrovať knihu o zelenine. Podmienka je, že absolvuje záhradkársky kurz. Lilian ponuku...
NAPÍŠTE NÁM