EN

Přiveď mě zpátky

B.A. Paris


Ona se ztratila, on šel dál, ale zůstala spousta tajemství. Až doteď.
Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala policie, že někdo Laylu spatřil. Začaly se objevovat dávno ztracené věci z její minulosti, tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov Bring me back
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 328
EAN 9788026714590
Dátum vydania 11.4.2019
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,42
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Finn a Layla byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil na toaletu. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Takto vypovídal Finn na policii. Jenže to nebyl celý příběh.

O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Sblížil je zármutek a rozhodli se zůstat spolu. Finn měl ale stále pochybnosti a pocit, že nemůže Ellen zcela důvěřovat.

Jako rána z čistého nebe pak zapůsobil telefonát, že Laylu někdo spatřil. Kolem Finna se začnou objevovat dávno ztracené věci z Layliny minulosti, přicházejí anonymní e-maily. Finn nalézá tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochádza z francúzsko-írskej rodiny. Vyrastala v Anglicku, neskôr sa s rodinou presťahovala do Francúzska, kde strávila niekoľko rokov prácou v medzinárodnej banke, potom sa rekvalifikovala na učiteľku a s manželom založila jazykovú školu. Dodnes žijú vo Francúzsku a majú spolu päť dcér. Jej literárnu kariéru odštartoval psychologický triler Za zavretými dverami, ktorý sa stal celosvetovým bestsellerom. V slovenskom preklade vyšiel jej román Dilema. Jej diela boli preložené do viac jako 40 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM