EN

Bankárova žena

Cristina Alger


Prvotriedny triler i lákavá sonda do životov ľudí z atraktívneho a tajomného prostredia veľkých financií.
Annabelin dokonalý život sa rozpadne v okamihu, keď jej oznámia, že jej manžel Matthew zahynul pri havárii lietadla. Pochybnosti, či šlo len o náhodu,v nej prebudia túžbu dopátrať sa pravdy. Na krk jej dýchajú mocní nepriatelia a v hlave víria otázky, či svojho manžela skutočne poznala. Novinárka Marina píše článok o banke Swiss United, kde Matthew pracoval. Keď však odhalí dôkazy o šokujúcom finančnom škandále,v ktorom má prsty zákulisie banky, situácia ju donúti spraviť nepredstaviteľné rozhodnutie.

Informácie

Žáner román
triler
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Banker´s Wife
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 344
EAN 9788056610664
Dátum vydania 24.5.2019
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,48
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Čo môže byť šokujúcejšie ako nečakaná smrť milovaného manžela? Tajomstvá, ktoré po ňom ostali.

Dokonalý život bohatej Američanky Annabel v Ženeve sa rozsype v okamihu, keď jej oznámia, že jej manžel, vplyvný bankár Matthew, zahynul pri havárii lietadla v Alpách. Podozrenie, že nehoda v skutočnosti nebola náhoda, ju prinúti konať a vložiť všetky sily do pátrania po pravde. Na krk jej dýchajú mocní nepriatelia a v hlave víria zmätené otázky, či svojho manžela skutočne poznala.

Investigatívna novinárka Marina píše článok o banke Swiss United, kde Matthew pracoval. Keď však odhalí dôkazy o šokujúcom globálnom finančnom škandále, v ktorom má prsty zákulisie banky, situácia ju privedie k nepredstaviteľnému rozhodnutiu...

Bankárova žena je prvotriedny triler i lákavá sonda do životov ľudí z atraktívneho sveta veľkých financií.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Cristina Alger

Cristina Alger

Cristina Alger je rodená Newyorčanka, vášnivá čitateľka, bežkyňa a mama dvoch rozkošných detí. Študovala na Harvarde a NYU. Predtým, ako sa stala spisovateľkou, pracovala ako finančná analytička či advokátka. Debutovala románom The Darlings, ktorý vyšiel v roku 2012. Bankárova žena, inteligentný triler z finančného prostredia s atraktívnymi postavami, je jej tretí román.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

kniznica_u_veron - Bankárova žena

Annabel sa kvôli lukratívnej práci svojho muža presťahuje do Ženevy. On si rozbehne kariéru v banke a ona je žena v domácnosti. Spokojná síce nie je, ale čo by nespravila pre svojho milovaného. Spoločne sa zhodli, že vydržia 2 roky (tuším), potom si kúpia vysnívaný domček,... Novinárka Marina je najlepšia vo svojej profesii, ale zasnúbila sa s Grantom, ktorý pochádza z bohatej rodiny (jeho otec k...
NAPÍŠTE NÁM