EN

Velké dobrodružství malého pejska

Ladislav Csurma


O pejskovi, o světu pod jeho tlapkami, a kamarádství
Malá Lara je štěňátko. Roztomilé a hodné. Ale i na malá a roztomilá zvířátka čeká v životě nejedna velká zkouška. A tak se malá Lara setká s nebezpečím i strachem. Pozná důležitost přátelství, vytrvalosti a odvahy. Je jako dítě, které oťukává svět kolem sebe, krůček po krůčku jej poznává a učí se, co je v životě opravdu důležité. Příběh s dobrým koncem a se spoustou obrázků. Příběh, kterému děti porozumí.

Informácie

Ilustrátor Ladislav Csurma
Jazyk čeština
Počet strán 64
EAN 9788026424598
Dátum vydania 8.4.2019
Vek od 4
Formát 280x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,569
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Malá Lara je štěňátko. Roztomilé a hodné. Ale i na ni čeká nejedna velká zkouška. Setká se s nebezpečím i strachem. Pozná důležitost přátelství, vytrvalosti a odvahy. Je jako dítě, které oťukává svět kolem sebe, krůček po krůčku jej poznává a učí se, co je důležité.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ladislav Csurma

Ladislav Csurma

Ladislav Csurma je významnou osobnosťou slovenskej výtvarnej scény. Na svojom konte má nesmierne množstvo ilustrovaných kníh, komiksov, časopisov aj dlhoročné skúsenosti s filmovými štúdiami v Čechách či na Slovenku. Podieľal sa na mnohých projektoch, medzi ktoré patrí kreslený seriál Bob a Bobek, či séria príbehov o vílach Winx. Vo vydavateľstve Fragment vyšla jeho rozkošná kniha Veľké dobrodružstvo malého psíka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM