EN

Živé dekorácie

Kolektiv


50 skvelých nápadov pre váš zelenší domov!
Táto kniha vám ponúka 50 jednoduchých nápadov na mikro­záhradky pre domy aj balkóny. Vybrané rastliny nesklamú svojou nenáročnosťou pestovania a ľahkou dostupnosťou v záhradníctvach. Zabudnite na klasický črepník z pálenej hliny. Recyklujte, obmieňajte, využívajte staré predmety každodennej potreby na nové účely. Či už ste viac milovníkom kaktusov, zelených rastlín alebo kvitnúcich, zeleniny alebo orchideí..., týchto 50 kompozícií vo vás určite prebudí záhradkára, ktorý vo vás drieme!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Green Déco
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 160
EAN 9788056606353
Dátum vydania 22.2.2019
Vek od 15
Formát 190x255 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,63
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

ŽIVÉ DEKORÁCIE SÚ PRE SVOJE VÝHODY VEĽMI OBĽÚBENÉ! I ten najužší okenný rám či najmenší balkón si dnes žiada svoje kvety. Nemôžeme zabudnúť ani na dom: vítané sú teráriá, minizáhradky, kokedamy, zelené steny a iné originálne kompozície.

Táto kniha vám ponúka 50 JEDNODUCHÝCH NÁPADOV NA MIKRO­ZÁHRADKY pre domy aj balkóny, ktoré sú zoradené podľa náročnosti ich realizácie a miery starostlivosti. Vybrané rastliny nesklamú svojou nenáročnosťou pestovania a ľahkou dostupnosťou v záhradníctvach.

Na druhej strane, črepníky na sadenie sa emancipujú: zabudnite na klasický črepník z pálenej hliny! Recyklujte, obmieňajte, využívajte staré predmety každodennej potreby na nové účely. Všetko je dovolené...

Či už ste viac milovníkom kaktusov, sukulentov, zelených rastlín alebo kvitnúcich, zeleniny alebo orchideí..., TÝCHTO 50 INŠPIRATÍVNYCH KOMPOZÍCIÍ VO VÁS URČITE PREBUDÍ ZÁHRADKÁRA, KTORÝ VO VÁS DRIEME!

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM