EN

Fyzika na dvore

Radek Chajda


Škola bez nudy!
Publikácia prináša 100 návodov k jednoduchým, ale zábavným fyzikálnym pokusom, ktoré si na dvore alebo v záhrade môže vyskúšať skutočne každý. Experimentovať budeme nielen s obyčajnou vodou, ale aj so svetlom, teplom, vzduchom, rastlinami, drobnými živočíchmi a pod. Navyše všetky uvedené pokusy sa dajú realizovať použitím bežne dostupných pomôcok. S našou knihou zistíte, že všetko, čo sa učíte v škole na hodinách fyziky, môže byť nielen užitočné, ale často aj veľmi zábavné!

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 96
EAN 9788056606186
Dátum vydania 10.8.2018
Vek od 10
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,19
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Publikácia prináša 100 návodov k jednoduchým, ale zábavným fyzikálnym pokusom, ktoré si na dvore alebo v záhrade môže vyskúšať skutočne každý. Experimentovať budeme nielen s obyčajnou vodou, ale aj so svetlom, teplom, vzduchom, rastlinami, drobnými živočíchmi a pod. Navyše všetky uvedené pokusy sa dajú realizovať použitím bežne dostupných pomôcok, ako sú PET fľaše, špajdle, korkové zátky, poháre, sviečky, olej, atrament a i.

S našou knihou zistíte, že všetko, čo sa učíte v škole na hodinách fyziky, môže byť nielen užitočné, ale často aj veľmi zábavné!

Kniha je určená:

• žiakom základných škôl, ktorí si chcú overiť učivo z hodín fyziky v praxi

• učiteľom fyziky, ktorým záleží na tom, aby ich hodiny boli pestré a zaujímavé

Kniha obsahuje:

• 100 jednoduchých a zábavných pokusov s podrobnými návodmi, názornými obrázkami a zrozumiteľným vysvetlením

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Radek Chajda

Radek Chajda

Studoval odbornou fyziku se zaměřením na optiku a také učitelství matematiky a fyziky, obojí na Univerzitě Palackého v Olomouci. Pracoval jako odborný technik, což mu umožnilo získat široký přehled v technických aplikacích. Zároveň má i osmiletou praxi jakou učitel matematiky a fyziky. Nyní navštěvuje školy se svým programem „Hravá věda“ a věnuje se popularizaci vědy a techniky. Své bohaté zkušenosti z pedagogické praxe i technických oborů uplatňuje nejen ve svých publikacích, ale také ve spolupráci s Českou televizí při tvorbě naučných pořadů pro děti.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM