EN

Dýchaj ako macko

Kira Willey


Cvičiť sa dá kedykoľvek a kdekoľvek. V aute, v obchode, na ihrisku, v škole či škôlke. Tak neváhajte a pustite sa do toho!
V dnešnej uponáhľanej dobe sa často stáva, že deti majú problémy s pozornosťou, upokojením sa či ovládaním svojich emócií. Ak si však osvoja jednoduché cviky vychádzajúce z jogy, môžu sa naučiť takéto situácie lepšie zvládať. Vyskúšajte spolu s nimi jednoduché cvičenia zamerané na podporu správneho dýchania, ktoré upokojuje myseľ, uvoľní telo a rozprúdi v ňom pozitívnu energiu. Pomocou príbehov o zvieratkách sa deti naučia sústrediť a upokojiť. Môžu sa natiahnuť ako mačiatko alebo dýchať ako macko.

Informácie

Ilustrátor Anni Betts
Jazyk slovenčina
Originálny názov Breathe Like a Bear
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 104
EAN 9788056609620
Dátum vydania 29.3.2019
Vek od 4
Formát 190x232 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,48
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V dnešnej uponáhľanej dobe sa často stáva, že deti majú problémy s pozornosťou, upokojením sa či ovládaním svojich emócií. Ak si však osvoja jednoduché cviky vychádzajúce z jogy, môžu sa naučiť takéto situácie lepšie zvládať.

Vyskúšajte spolu s deťmi jednoduché cvičenia z tejto knihy zamerané na podporu správneho dýchania, ktoré upokojuje myseľ, uvoľní telo a rozprúdi v ňom pozitívnu energiu. Pomocou príbehov o zvieratkách sa deti naučia sústrediť a upokojiť. Môžu sa natiahnuť ako mačiatko alebo dýchať ako spiaci medvedík, stať sa na chvíľu stromom a sledovať, ako ich dych pomaly prestupuje celým telom.

Cvičiť sa dá kedykoľvek a kdekoľvek. V aute, v obchode, na ihrisku, v škole či škôlke. Tak neváhajte a pustite sa do toho!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM