EN

Atlas ľudského tela pre deti

Oldřich Růžička


Ľudské telo na šiestich veľkých rozkladacích mapách
Šesť veľkých rozkladacích máp predstaví detským čitateľom ľudské telo vrátane všetkých orgánov a funkcií. Na veľkých a názorných ilustráciách nájdeš základné časti ľudského tela, obehovú sústavu, nervovú sústavu, svaly, vnútorné orgány a kostru. Každá kapitola je obohatená o priložené zošitky, v ktorých sú základné informácie o chorobách jednotlivých častí tela a ich liečbe, o zdravej strave a zdravom životnom štýle alebo o tom, ako najlepšie poskytnúť prvú pomoc pri úraze.

Informácie

Žáner encyklopédia
Jazyk slovenčina
Originálny názov Atlas lidského těla pro děti
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 48
EAN 9788000051765
Dátum vydania 7.12.2018
Vek od 6
Formát 230x260 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,652
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Šesť veľkých rozkladacích máp predstaví detským čitateľom vo veku od šiestich rokov ľudské telo vrátane všetkých orgánov a funkcií. Na veľkých a názorných ilustráciách nájdeš základné časti ľudského tela, obehovú sústavu, nervovú sústavu, svaly, vnútorné orgány a kostru. Každá kapitola je obohatená o priložené zošitky, v ktorých sú základné informácie o chorobách jednotlivých častí tela a ich liečbe, o zdravej strave a zdravom životnom štýle alebo o tom, ako najlepšie poskytnúť prvú pomoc pri úraze. Atlas ti ukáže, ako funguje ľudské telo, ako je potrebné sa oň čo najlepšie starať a čo je potrebné urobiť, keď sa objaví zdravotný problém.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM