EN

Môj tajný jednorožec 2: Sny sa plnia

Linda Chapmanová


Aj vy by ste chceli mať tajného jednorožca? Ale nikomu ani muk!
Len čo Laura zašepká slová čarovného zaklínadla, jej poník sa premení na jednorožca. Toto tajomstvo však musí prísne strážiť, inak by Súmrakovi hrozilo veľké nebezpečenstvo. Keď sa Laura a Súmrak dozvedia, že poník jej novej kamarátky Mel má strach skákať, rozhodnú sa mu pomôcť. Použijú Súmrakovo kúzlo, aby si Sivko začal veriť a svoj strach prekonal. Jedného dňa všetkých zastihne silná búrka a Mel so Sivkom sa ocitnú v nebezpečenstve. Nájde v sebe Sivko dostatok odvahy na to, aby ich zachránil?

Informácie

Ilustrátor Biz Hull
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov My Secret Unicorn: Dreams Come True
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 120
EAN 9788056615249
Dátum vydania 10.1.2020
Vek od 7
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,299
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Aj vy by ste chceli mať tajného jednorožca? Ale nikomu ani muk!

Len čo Laura zašepká slová čarovného zaklínadla, jej poník Súmrak sa premení na jednorožca. Toto tajomstvo však musí prísne strážiť, inak by Súmrakovi hrozilo veľké nebezpečenstvo. Keď sa Laura a Súmrak dozvedia, že poník jej novej kamarátky Mel má strach skákať, rozhodnú sa mu pomôcť. Použijú Súmrakovo kúzlo, aby si Sivko začal veriť a svoj strach prekonal. Jedného dňa všetkých zastihne silná búrka a Mel so Sivkom sa ocitnú v nebezpečenstve. Nájde v sebe Sivko dostatok odvahy na to, aby ich zachránil?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Môj tajný jednorožec"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Linda Chapmanová

Linda Chapmanová

Linda Chapman sa narodila v Liverpoole. Je bestsellerová autorka kníh pre deti a mládež. Píše pod vlastným menom aj pod rôznymi pseudonymami, aj ako spoluautorka. Na konte má okolo 200 kníh. Spolu s manželom a troma deťmi žije Leicestershire. V slovenskom jazyku vychádzajú jej série Hviezdni priatelia, Môj tajný jednorožec a Priateľstvo plné koláčikov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM