EN

Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili

doma aj v škole

Adele Faber, Elaine Mazlish


Zlepšite školské úspechy svojich detí mierumilovným a motivujúcim spôsobom.
Viete, ako motivovať deti, aby sa rady učili a boli v škole úspešné? Chcete, aby deti spolupracovali, keď im niečo vysvetľujete, a aby nadobudli pocit zodpovednosti za svoje výkony? Všetko nájdete v tejto knihe! Tento svetový bestseller je určený rodičom, ale aj pedagógom. Ukazuje im, ako môžu inšpirovať dieťa k sebadisciplíne, sebakontrole až tak, že dosiahnu zázraky v učení.
Získané ocenenia:
National bestseller, 2017,

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov How to talk so Kids Can Learn
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 200
EAN 9788056611951
Dátum vydania 23.8.2019
Vek od 18
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,36
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Viete, ako motivovať deti, aby sa rady učili a boli v škole úspešné? Chcete, aby deti spolupracovali, keď im niečo vysvetľujete, a aby nadobudli pocit zodpovednosti za svoje výkony? Všetko nájdete v tejto knihe!

Tento svetový bestseller je určený rodičom, ale aj pedagógom. Ukazuje im, ako môžu inšpirovať dieťa k sebadisciplíne, sebakontrole a k zázrakom v učení.

Pomocou jedinečnej komunikačnej stratégie a vďaka názornosti kreslených odporúčaných dialógov autorky dokázali rodičom i učiteľom naznačiť, ako riešiť každodenné problémy, ktoré sa môžu u detí vo vzťahu k učeniu vyskytnúť.

Autorky Adele Faber a Elaine Mazlish sú svetovo uznávané odborníčky na komunikáciu medzi rodičmi a deťmi. Ich knihy boli preložené do viac než dvadsiatich jazykov a predalo sa z nich vyše tri milióny výtlačkov. Po celom svete vedú semináre a v medziľudských vzťahoch pomáhajú aj dospelým. U nás je zatiaľ ich najznámejším bestsellerom kniha Ako hovoriť, aby nás deti počúvali – Ako počúvať, aby nám deti dôverovali.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adele Faber

Adele Faber

Adele Faberová je společně s Elaine Mazlishovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.
Zobraziť profil autora

Elaine Mazlish

Elaine Mazlish

Elaine Mazlishová je společně s Adele Faberovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM