EN

Kniha kúziel pre malých a väčších tigrov

Kamila Kopsová, Petr Kops


Vstúpte do sveta kúziel a objavte to pravé kúzlo pre seba!
Svet je plný kúziel. Niekedy tých tajuplných, inokedy až jednoducho obyčajných. Všetky ale majú jedno spoločné. Neuveriteľne fungujú a môže ich zažiť každý z nás. Nepotrebujeme na to ani čarovné krajiny, ani pomoc mocných čarodejníkov. Stačí vnímať svet okolo nás, objavovať ho a chcieť niečo zmeniť... V knihe si prečítate príbeh Lucy, ktorá jedného dňa objaví na pôjde starú Knihu kúziel. Spolu s Lucy objavíte, ako pričarovať kamarátov, ako vykúzliť mamičke úsmev či ako sa zbaviť strachu.

Informácie

Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Originálny názov Kniha kouzel pro malé a větší tygry
Pôvodný jazyk čeština
Séria Tigri knihy
Počet strán 64
EAN 9788056602126
Dátum vydania 10.11.2017
Vek od 6
Formát 200x200 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,36
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Svet je plný kúziel. Niekedy tých tajuplných, inokedy až jednoducho obyčajných. Všetky ale majú jedno spoločné. Neuveriteľne fungujú a môže ich zažiť každý z nás. Nepotrebujeme na to ani čarovné krajiny, ani pomoc mocných čarodejníkov. Stačí vnímať svet okolo nás, objavovať ho a chcieť niečo zmeniť... V knihe si prečítate príbeh Lucy, ktorá sa ničím nelíši od tisícov ďalších chlapcov a dievčat. Jedného dňa však objaví na pôjde starú Knihu kúziel. Spolu s Lucy zažijete dobrodružstvá a objavíte kúzla zo starodávnej knihy, napríklad: ako pričarovať kamarátov, ako vykúzliť mamičke úsmev, ako si vyrobiť Slnečné kvapky na lepšiu náladu, ako zvládnuť skúšku, ako sa zbaviť strachu. Vstúpte do sveta kúziel a objavte to pravé kúzlo pre seba!

O autoroch:

Kamila a Petr Kopsovci napísali bestsellerovú tigriu trilógiu, ktorú tvoria knihy Tiger robí uáá uáá, Ako sa krotí tiger a Ako sa dohovoriť s tigrom. Veľmi jednoduchým a osobitým spôsobom v nej zoznamujú dospelých s detským svetom a učia ich deťom porozumieť. V ČR a v zahraničí sú známi ako autori metódy Životných máp© (mimo ČR pod názvom Kops Method©).

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tigri knihy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Spoločne s manželom Petrom sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Spoločne s manželkou Kamilou sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

vinlit.sk - Kniha kúziel pre malých a väčších tigrov

Kniha kúziel pre malých a väčších tigrov je súčasťou Tigrej série od Kamily Kopsovej a Petra Kopsa. Patria do nej knihy: Tiger robí uáá uáá… (Pracujeme s poruchou pozornosti a hyperaktivitou ADHD), Ako sa krotí tiger (Rýchle lekcie pre pokoj doma aj v škole), Ako sa dohovoriť s tigrom (alebo učíme sa po tigrijsky), Tigria kniha (Tigria triedna kniha pre 1. stupeň základnej školy) a tiež Kniha kúzi...
NAPÍŠTE NÁM