EN

Súrodenci bez rivality

Adele Faber, Elaine Mazlish


Aby medzi vašimi deťmi nastal pokoj a mier!
V knihe sa dozviete, ako spravodlivo vychovávať súrodencov, ako zabrániť večným sporom, ale súčasne vychovať samostatné a sebavedomé osobnosti. Ako s deťmi komunikovať, aby sme v nich nepodporovali súrodeneckú žiarlivosť a dávali im najavo, že ich máme rovnako radi. Kniha dvoch autoriek, ktoré napísali okrem iného aj svetový bestseller Ako hovoriť, aby nás deti počúvali - Ako počúvať, aby nám deti dôverovali.

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 176
EAN 9788056612187
Dátum vydania 23.8.2019
Vek od 18
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,32
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Zažívate doma súrodenecké konflikty alebo žiarlivostné scény? Táto kniha Vám pomôže, aby ste svoje deti spravodlivo vychovávali a zabránili ich večným sporom, ale súčasne z nich vychovali samostatné a sebavedomé osobnosti.

V knihe nájdete:

* Ako s deťmi komunikovať, aby sme v nich nepodporovali súrodeneckú žiarlivosť.

* Umenie dať najavo, že ich máme radi rovnakou mierou a žiadneho súrodenca nepreferujeme.

* Ako naučiť deti spravodlivo sa deliť so súrodencami.

* Kreslené vzorové scénky s odporúčanými dialógmi, ktoré Vám pomôžu vyriešiť najčastejšie situácie.

* Ako deti navzájom neporovnávať, aby sa vždy cítili ako plnohodnotní členovia rodiny.

Skúsené autorky – detské psychologičky a trojnásobné matky – v knihe využívajú svoje životné skúsenosti zo spolupráce so stovkami rodín. Okrem iného napísali aj svetový bestseller Ako hovoriť, aby nás deti počúvali - Ako počúvať, aby nám deti dôverovali.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adele Faber

Adele Faber

Adele Faberová je společně s Elaine Mazlishovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.
Zobraziť profil autora

Elaine Mazlish

Elaine Mazlish

Elaine Mazlishová je společně s Adele Faberovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM