EN

Kapitán Bombarďák 4: Kapitán Bombarďák a pochybný plán profesora Pokakaného

Dav Pilkey


Pomsta šialeného vedca? Zdá sa, že bude musieť zasiahnuť kapitán Bombarďák!
George a Harold vôbec nie sú zlí chlapci. No niekedy sa v škole trochu nudia. Preto sa občas rozhodnú všetkým to tam trochu spríjemniť. No nie je to od nich milé? Žiaľ, táto ich „milá stránka“ im vie z času na čas pekne zavariť. A keď sa ich novým učiteľom fyziky stane profesor Pokakaný, George a Harold takmer spôsobia obrovskú katastrofu – celú planétu sa totiž chystá ovládnuť šialený vedec v gigantickom robotickom úbore! Kto prekazí pochybný plán profesora Pokakaného? Predsa KAPITÁN BOMBARĎÁK!

Informácie

Ilustrátor Dav Pilkey
Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Originálny názov Captain Underpants and the Perilous Plot of Professor Poopypants
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 160
EAN 9788056615928
Dátum vydania 6.3.2020
Vek od 7
Formát 130x190 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,339
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

George a Harold vôbec nie sú zlí chlapci. No niekedy sa v škole trochu nudia. Preto sa občas rozhodnú všetkým to tam trochu spríjemniť. No nie je to od nich milé? Bohužiaľ, táto ich „milá stránka“ im vie z času na čas pekne zavariť. A keď sa ich novým učiteľom fyziky stane profesor Pipi P. Pokakaný… no… George a Harold takmer spôsobia obrovskú katastrofu – celú planétu sa totiž chystá ovládnuť šialený vedec v gigantickom robotickom úbore! Kto prekazí pochybný plán profesora Pokakaného? Predsa KAPITÁN BOMBARĎÁK!

Vrhnite sa na štvrté dobrodružstvo kapitána Bombarďáka, toho najúžasnejšieho hrdinu všetkých čias! Váľanie po zemi zaručené!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Kapitán Bombarďák"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Dav Pilkey

Dav Pilkey

Dav Pikey sa narodil v Clevelande. Ako dieťa trpel dyslexiou, ADHD a mal problémy so správaním. Počas vyučovania zvykol neustále vyrušovať, a tak ho učitelia takmer každý deň posielali za dvere. Dav našťastie miloval kreslenie a vymýšľanie príbehov. Svoj čas na školskej chodbe trávil tvorbou svojich vlastných komiksov. Ako autor sa prvýkrát presadil, keď svoj román World War Won prihlásil do študentkej autorskej súťaže a s prehľadom zvíťazil vo svojej vekovej kategórii. Medzi jeho najznámejšie diela patrí séria kníh Kapitán Bombarďák, ktorá vychádza aj v slovenskom jazyku. Dav si knihy aj sám ilustruje.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM