EN

Pôjdem tam, kam pôjdeš ty

Nina LaCour


Jeden z najlepších tínedžerských debutov!
V tú noc Ingrid sľúbila Caitlin: „Pôjdem tam, kam pôjdeš ty.“ Na druhý deň je však všetko inak. Ingridin náhly odchod zastihne Caitlin nepripravenú. V novom živote bez fotografií, smiechu, hudby a radostí, ktoré spolu zdieľali ako najlepšie kamarátky, nenachádza svoje miesto. Ingrid však na papier zaznamenala svoje bolestivé zbohom. Caitlin na stránkach plných žiaľu odznova prežíva svoju obrovskú stratu a snaží sa nájsť nádej do budúcna.

Informácie

Žáner román
Jazyk slovenčina
Originálny názov Hold still
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 256
EAN 9788056615348
Dátum vydania 24.1.2020
Vek od 12
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Jeden z najlepších tínedžerských debutov roka 2009

V tú noc Ingrid sľúbila Caitlin: „Pôjdem tam, kam pôjdeš ty.“ Na druhý deň je však všetko inak. Ingridin náhly odchod zastihne Caitlin nepripravenú. V novom živote bez fotografií, smiechu, hudby a radostí, ktoré spolu zdieľali ako najlepšie kamarátky, nenachádza svoje miesto. Nanešťastie tu po Ingrid niečo ostalo. Na papier zaznamenala tomuto svetu a ľuďom v ňom svoje bolestivé zbohom. Caitlin na stránkach plných žiaľu odznova prežíva svoju obrovskú stratu a snaží sa nájsť nádej do budúcna.

Pôjdem tam, kam pôjdeš ty je debutový román Niny LaCour, autorky najlepšej tínedžerskej knihy roka 2018 Všetko je tak, ako má byť, v ktorom s nepredstaviteľnými emóciami a úprimnosťou prežíva prvý rok dievčaťa po strate najbližšej priateľky.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Nina LaCour

Nina LaCour

Nina LaCour je bestsellerová a oceňovaná americká autorka. Za svoju tvorbu získala mnoho uznaní, medzi inými aj prestížnu Michael L. Printz Award a kraľovala rôznym rebríčkom predajnosti. Venuje sa najmä tvorbe pre mladých čitateľov a vyberá si náročné témy, s ktorými sa mnohí čitatelia a čitateľky vedia zosobniť. Študovala kreatívne písanie na univerzite v Oaklande. Rodičia aj starí rodičia ju od malička viedli k láske k umeniu. Okrem písania sa venuje svojej dcérke a učeniu kreatívneho písania. Miluje varenie, prechádzky a záhradku.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

strana36.blogspot.cz - RECENZIA: Pôjdem tam, kam pôjdeš ty

V prvom rade musím spomenúť, že táto kniha, spolu s druhou od autorky, Všetko je tak, ako má byť, ma od prvého momentu, ako som ju zbadala, úplne dostala svojou obálkou. Fotky a tváre na obálkach nie sú nič pre mňa a fascinujú ma práve takéto kreslené... no a tieto s kontrastnými farbami a takým tým papierovým povrchom, sú za mňa dokonalé. Kniha je navyše krásne spracovaná aj vnútri, čo samozrejme...

knihomolky.wordpress.com - Pôjdem tam, kam pôjdeš ty

Po skvelom úvode v podobe knihy Všetko je tak, ako má byť prichádza v slovenčine už aj autorkina debutová kniha pre tínedžerov, ktorá sa opäť zaoberá bolesťou, stratou a priateľstvom. Caitlin mala všetko, čo potrebovala, až dovtedy, kým nezistila, že si jej najlepšia priateľka Ingrid vzala život. Bolo to presne deň po tom, čo jej povedala,: “Pôjdem tam, kam pôjdeš ty.” Vtedy zistila, o čo všetk...
NAPÍŠTE NÁM