EN

Prvá lož

A. J. Park


Ukryli telo. Zachovali tajomstvo. Ale čo je pravda a čo lož?
Za bezsenných nocí si to všetci občas predstavujeme. Ste doma sami. Niekto sa k vám vláme. V sebaobrane votrelca zabijete. A teraz ste pre políciu zločincom vy. Presne takúto situáciu nájde po svojom príchode domov advokát Paul Reeve. Jeho manželka Alice stojí v spálni, v trasúcej sa ruke zviera zakrvavený nôž na otváranie listov. Každý z nás by uveril človeku, ktorého najviac miluje. Ale urobil by každý z nás to isté, čo si vzápätí zvolili Paul a Alice?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The First Lie
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Marína Gálisová
Počet strán 376
EAN 9788056618073
Dátum vydania 11.9.2020
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,46
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Za bezsenných nocí si to všetci občas predstavujeme. Ste doma sami. Niekto sa k vám vláme. V sebaobrane votrelca zabijete. A teraz ste pre políciu zločincom vy. Presne takúto situáciu nájde po svojom príchode domov advokát Paul Reeve. Jeho manželka Alice stojí v spálni, v trasúcej sa ruke zviera zakrvavený nôž na otváranie listov. Každý z nás by uveril človeku, ktorého najviac miluje. Ale urobil by každý z nás to isté, čo si vzápätí zvolili Paul a Alice? A ako ich rozhodnutie ovplyvní ich ďalší život?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
A. J. Park

A. J. Park

A. J. Park študoval lingvistiku, literatúru a španielčinu. Pôsobil ako editor v rôznych časopisoch a magazínoch, venoval sa herectvu, či vyučoval anglický jazyk. Dnes popri písaní kníh pracuje ako novinár na voľnej nohe aj učiteľ angličtiny. Vo voľnom čase sa venuje šermu. Jeho vášňou je aj divadlo, tú zdedil po svojom otcovi. Obaja navštevovali London Centre for Theatre Studies. V slovenskom preklade mu vyšiel napínavý triler Prvá lož.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

knihomolky.wordpress.com - Prvá lož

Paul Reeve mal sľubnú kariéru, stal sa najmladším sudcom a so svojou manželkou Alice žili šťastným životom, v ktorom im už nič nebránilo. Všetko sa však zmenilo jedným jediným dňom, kedy Paul našiel v dome zakrvavenú Alice a v kúpeľni mŕtvolu neznámeho muža, v ktorého šiji bol zapichnutý jeho vlastný nožík na otváranie listov. Paul koná naozaj bleskurýchlo a rozhodne sa všetko stopy po manželki...

sietovka.sk - Prvá lož

Vydavateľstvo Lindeni potešilo všetkých fanúšikov psychotrilerov. A. J. Park a jeho Prvá lož v preklade Maríny Gálisovej vás vezme na šialenú jazdu pavučinou klamstiev a neutíchajúceho pocitu viny. Je to jedna z kníh, ktorú keď chytíte do ruky, nedokážete ju pustiť, kým neotočíte poslednú stranu. Strhujúca a napínavá. Advokát Paul Reeve má na dosah vysnívanú kariéru. Ak by všetko vyšlo, ako si ...
NAPÍŠTE NÁM