EN

Som mačička Pusheen

Claire Belton


Pusheen – určite ju poznáte. Zistite, nad čím táto bucľatá strakatá mačička spokojne pradie a prečo sa do nej zamilovali tisícky ľudí na celom svete.
Pusheen je svetoznáma micka, ktorá sa netají tým, že rada papká, spí, oblizuje sa a tvári sa roztomilo. Svojimi zábavnými grifmi neustále rozosmieva všetkých facebookových nadšencov. Na stránkach tejto knižky znovu potvrdí, že s ňou nikdy nie je nuda!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov I am Pusheen the Cat
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 192
EAN 9788056611869
Dátum vydania 26.7.2019
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,32
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Pusheen je svetoznáma micka, ktorá sa netají tým, že rada papká, spí, oblizuje sa a tvári sa roztomilo. Svojimi zábavnými grifmi neustále rozosmieva všetkých facebookových nadšencov. Na stránkach tejto knižky znovu potvrdí, že s ňou nikdy nie je nuda! Okrem najpopulárnejších obrázkov, na ktorých vrtí chvostíkom a natriasa sa, tu objavíte množstvo ďalších veselých situácií, pri ktorých sa určite pobavíte.

Zistite, nad čím táto bucľatá strakatá mačička spokojne pradie a prečo sa do nej zamilovali tisícky ľudí na celom svete.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Mačička Pusheen"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Claire Belton

Claire Belton

Claire Beltonová je výtvarnice, ilustrátorka i podnikatelka. Žije na předměstí Chicaga se svým přítelem a kočkou Stormy. Ráda se věnuje všelijakému umění, pije čaj a cestuje. V minulosti vytvořila ilustrace pro klienty jako Tokyopop, Official U.S. Playstation Magazine nebo Amaranth Games. Je autorkou světoznámé kreslené kočičky Pusheen, která se proslavila gifovými obrázky na Facebooku.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM