EN

Mojich 10 rande naslepo

Ashley Elstonová


Najlepšie predsviatočné čítanie pre fanúšičky Kasie Westovej a Mirky Varáčkovej!
Sophie dostane krátko pred Vianocami kopačky od frajera. A akčná stará mama má riešenie vždy poruke – pripraví pre Sophie desať rande naslepo. Či sa vydá na kúl párty s pekným vysokoškolákom, alebo s krpatým prvákom pózovať do živého betlehema, liečba, zdá sa, funguje. Aj keď sa ju bývalý snaží získať späť, Sophie si uvedomuje, koľko premeškala. A toho pravého mala možno rovno pod nosom. Budú pre Sophie tieto Vianoce veľký chaos alebo zmena, ktorú skutočne potrebovala, a sama o tom nevedela?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov 10blind dates
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
Počet strán 296
EAN 9788056618707
Dátum vydania 2.10.2020
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,29
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Najlepšie predsviatočné čítanie pre fanúšičky Kasie Westovej a Mirky Varáčkovej!

Sophie dostane krátko pred Vianocami kopačky od frajera, a tak sa rozhodne utiecť so zlomeným srdcom k svojim starým rodičom. A akčná stará mama má riešenie vždy poruke – na vianočné prázdniny pripraví pre Sophie desať rande naslepo. Či už sa vydá na kúl párty s pekným vysokoškolákom, alebo s krpatým prvákom pózovať do živého betlehema, táto liečba, zdá sa, funguje. A aj keď sa ju bývalý snaží získať späť, Sophie si zrazu uvedomuje, koľko toho doteraz premeškala. Aj to, že toho pravého mala možno celý život pod nosom. Len škoda, že je zadaný. Budú pre Sophie tieto Vianoce jeden veľký chaos alebo zmena, ktorú skutočne potrebovala, a sama o tom nevedela?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ashley Elstonová

Ashley Elstonová

Ashley Elstonová je autorkou několika románů včetně 10 rande naslepo a 10 pravd a spousta odvahy. Její knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Než se stala spisovatelkou, pracovala mnoho let jako svatební fotografka. Žije v Louisianě se svým manželem a jejich třemi syny.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Jedna malá knihomoľka - Mojich 10 rande naslepo

Ako isto viete, romantické knihy nie sú moja šálka kávy. Oveľa radšej čítam contemporary knihy, ktoré majú oveľa hlbšiu myšlienku ako tieto romantiky, ktoré sú na jedno kopyto. Alebo to bolo pre čisté sklamania, ktoré sa na seba kopili? Každopádne, trochu som obmedzila tento žáner a vraciam sa k nemu len raz za čas. Presne teraz však nastal čas, keď som si povedala, že by som konečne mohla niečo n...

lyn-von-nightlight.blogspot.cz - Mojich 10 rande naslepo

Mala som náladu na nejakú dobrú a vtipnú oddychovku, takže keď som uvidela, že knižka Mojich 10 rande na slepo je pre všetkých fanúšikov Kasie West, voľba bola jasná. Hlavnou postavou príbehu je Sophie, ktorá túži stráviť vianočné sviatky so svojím priateľom Griffinom. To však ešte netuší, že vzťah, ktorý pokladala za idylický, nie je vôbec taký super – minimálne nie z jeho strany. Sophie začuje ...
NAPÍŠTE NÁM