EN

Ako nájsť stratené dievča


Pre všetkých milovníkov true-crime kníh či podcastov. Pri čítaní budete doslova ako na ihlách.
Pred rokom bez stopy zmizne milovaná roztlieskavačka Stella. Jej mladšia sestra Iris sa púšťa do vyšetrovania na vlastnú päsť. Zmarí však jedinú stopu polície a dostane prísne varovanie. O rok neskôr sa stratí ďalšie dievča, po tom čo odvysiela poslednú časť svojho podcastu o Irisinej sestre. Tentoraz už Iris nič nezastaví. Každý jej krok však neúnavne sleduje podozrievavá detektívka. Iris má len tridsať dní, aby rozlúskla najnebezpečnejší prípad svojho života. Preteky s časom sa začínajú.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Katarína Kvoriaková
Počet strán 400
EAN 9788056640234
Dátum vydania 7.6.2024
Vek od 14
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Jedno nezvestné dievča je nepredstaviteľné.

Dve sú neodpustiteľné.

Pred rokom bez stopy zmizla milovaná roztlieskavačka Stella Blackthornová. Jej mladšia sestra Iris, zdrvená touto stratou, sa púšťa do vyšetrovania na vlastnú päsť. Zmarí však jedinú stopu polície a dostane prísne varovanie: po dovŕšení osemnástych narodenín by ju ďalšie zasahovanie do vyšetrovania mohlo dostať priamo do väzenia.

O rok neskôr sa stratí ďalšie dievča. Heather zmizne hneď po tom, čo odvysiela poslednú časť svojho podcastu o skutočných zločinoch – týkajúci sa Irisinej sestry. Tentoraz už Iris nič nezastaví, aby zmiznutia vyriešila.

Každý jej krok však neúnavne sleduje podozrievavá detektívka. O tridsať dní Iris dovŕši osemnásť. Má len tridsať dní, aby rozlúskla najnebezpečnejší prípad svojho života. Preteky s časom sa začínajú.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM