EN

Angličtina za 24 dní

Emily A. Grosvenor


Zvládnite základy angličtiny za 24 dní!
Angličtina za 24 dní je intenzívny kurz pre samoukov, ktorým budete rýchlo a spoľahlivo zasvätení do jazyka. Vďaka stupňujúcej sa náročnosti ja táto kniha vhodná pre začiatočníkov aj pre tých, ktorí začínajú už niekoľkýkrát. V 24 kapitolách sa pracuje s najdôležitejšími témami všedného dňa. Či už je to práca, nákupy, banka alebo nemocnica.

Informácie

Jazyk angličtina
Originálny názov Englisch in 24 Studen
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 248
EAN 9788056613610
Dátum vydania 1.11.2019
Vek od 12
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,46
Typ kniha + CD
Väzba brožovaná lepená

Angličtina za 24 dní je intenzívny kurz pre samoukov, ktorým budete rýchlo a spoľahlivo zasvätení do jazyka. Vďaka stupňujúcej sa náročnosti ja táto kniha vhodná pre začiatočníkov aj pre tých, ktorí začínajú už niekoľkýkrát.

V 24 kapitolách sa pracuje s najdôležitejšími témami všedného dňa. Či už je to práca, nákupy, banka alebo nemocnica.

Každá z lekcií obsahuje vzorové texty s príkladmi dialógov, ktoré vám sprostredkujú dôležité slovíčka k danej téme. V infoboxoch nájdete zaujímavé informácie týkajúce sa jazyka, ktoré poukazujú na zvláštnosti a špeciálne prípady.

V každej lekcii si môžete pomocou pestrých cvičení zopakovať alebo upevniť to, čo ste sa už naučili. Na základe gramatiky, s použitím priraďovania, prekladových cvičení, hádaniek a otázok k textu si precvičíte naučenú látku. Riešenia môžete vpisovať priamo do knihy.

Na CD nájdete nahrané najdôležitejšie dialógy na počúvanie, na spoločnú výslovnosť a čítanie súčasne s nahrávkou. Najprv si texty len vypočujte, potom spoločne s nahrávkou odriekajte, aby ste získali počiatočný cit pre nový jazyk a naučili sa správne vyslovovať. Do tretice by ste mali prikročiť k tomu, že budete spoločne s nahrávkou čítať dialógy, aby ste boli schopní spojiť písané s výslovnosťou.

Ďalšie tituly z rady "Intenzívny kurz pre samoukov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM