EN

Slávne zvieratá a zvieratá slávnych

Štěpánka Sekaninová


45 príbehov o zvieratkách slávnych a odvážnych, rovnako ako o miláčikoch preslávených osobností
Nielen deti túžia po živom miláčikovi, ale aj významní umelci, panovníci, vojvodcovia naprieč históriou chceli svoje zvieratká, ktoré milovali. Či už boli úplne obyčajné, alebo exotické. 45 príbehov o zvieratkách slávnych a odvážnych, rovnako ako o miláčikoch preslávených osobností, vás určite presvedčia. Texty plné zaujímavých informácií dopĺňajú ilustrácie od známych českých aj slovenských výtvarníkov a výtvarníčok.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Slavná zvířata slavných
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 96
EAN 9788000056869
Dátum vydania 29.11.2019
Vek od 12
Formát 230x330 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,848
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

„Mami, zaobstarajme si psa alebo mačku,“ neexistuje rodič, ktorý by nemusel čeliť podobnému želaniu svojich ratolestí. Nielen deti túžia po živom miláčikovi, ale aj významní umelci, panovníci, vojvodcovia naprieč históriou chceli svoje zvieratká, ktoré milovali. Či už boli úplne obyčajné, alebo exotické. Zvieratká nie sú iba nemé tváre na pohladenie, dokážu statočne zachraňovať ľudské životy počas vojnových konfliktov či krízových situácií. Neveríte? 45 príbehov o zvieratkách slávnych a odvážnych, rovnako ako o miláčikoch preslávených osobností, vás určite presvedčia. Texty plné zaujímavých informácií dopĺňajú ilustrácie od známych českých aj slovenských výtvarníkov a výtvarníčok.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM