EN

Warren Trinásty a trinásťročná kliatba

Tania Del Rio


Ďalšia nádherná kniha o sympaťákovi Warrenovi.
Warren si pomaly zvyká na postavenie riaditeľa plávajúceho hotela a navyše chystá oslavu svojich trinástych narodenín! Samozrejme, nič nejde podľa plánov. Hotel Warren stroskotá na tajuplnom ostrove a Skica unesú neznámi votrelci! Warren neváha a s posádkou sa vydáva na odvážnu záchrannú akciu cez šíre moria. No skôr než Warren nájde Skica, musí vyriešiť niekoľko hádaniek: Kde je morský cirkus? Prečo mu otec na narodeniny zanechal neobyčajný prsteň? A, prepánakráľa, čo je Veľký Osmorák?

Informácie

Ilustrátor Will Staehle
Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Warren The 13th and Thirteen-Year Curse
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Kristina Hečková
Počet strán 224
EAN 9788056619445
Dátum vydania 27.11.2020
Vek od 10
Formát 190x214 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,75
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Warren Trinásty zdvíha kotvy!

Warren si pomaly zvyká na postavenie riaditeľa plávajúceho hotela – a navyše chystá oslavu svojich trinástych narodenín! Samozrejme, nič nejde podľa plánov. Hotel Warren stroskotá na tajuplnom ostrove a Skica unesú neznámi votrelci! Warren neváha a s posádkou sa vydáva na odvážnu záchrannú akciu cez šíre moria.

No skôr než nájde Skica, musí vyriešiť niekoľko hádaniek: Kde je morský cirkus? Prečo mu otec na narodeniny zanechal neobyčajný prsteň? A, prepánakráľa, čo je Veľký Osmorák?

Warren Trinásty a trinásťročná kliatba je kniha plná hlavolamov, hádaniek a stoviek ilustrácií, ktoré potešia a ohromia čitateľov všetkých vekových kategórií.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Warren Trinásty"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tania Del Rio

Tania Del Rio

Tania Del Rio vyštudovala animáciu na univerzite v Minneapolise. Venuje sa tvorbe komiksov pre spoločnosti ako Archie Comics, Dark Horse a Marvel. V slovenskom jazyku vychádza jej séria Warren Trinásty, ktorá sa teší veľkej obľube u malých aj veľkých čitateľov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

matine.knihy - Warren Trinásty a trinásťročná kliatba

Tretí Warren Trinásty je zároveň aj posledný, čo som sa dozvedela až v závere pri čítaní poďakovaní a dosť ma to zamrzelo. Musím uznať, že tento posledný diel ma bavil asi najviac. Je plný nádherných ilustrácií, stálej akcie, dobrodružstva, kódov, hádaniek, zaujímavých miest a hrdinov a neviem si akosi predstaviť, čo potom pri čítaní vo svojej hlávke zažívajú deti, pre ktoré je určený. Warre...

sietovka.sk - Warren Trinásty a trinásťročná kliatba

Tyrkysová, zlatá, čierna a biela – štyri farby, ktoré robia z knihy Warren Trinásty a trinásťročná kliatba oku lahodiaci skvost. No a keď sa začítate, očarí vás druhý raz. Ilustrátor Will Staehle odviedol s autorkou Taniou Del Rio perfektnú prácu. Obrázky dopĺňajú text a text dopĺňa obrázky. Knižka ponúka literárny aj vizuálny zážitok. Je určená deťom od desať rokov, no na svoje si prídu aj skôr n...
NAPÍŠTE NÁM