EN

Zlaté dievča

Jennifer Iacopelli


Čo všetko si ochotná urobiť pre zlatú medailu?
Audrey je odhodlaná získať zlato. Tvrdo makala, aby sa na olympijských hrách mohla postaviť pod gymnastické bradlá a dokázať, čo sa v nej skrýva. Na týchto pretekoch je však v stávke oveľa viac. Ľudia, ktorým mali gymnastky najviac dôverovať, ich zradili. Dievčatá tak spadnú do víru neuveriteľných a znepokojivých udalostí. Audrey túži venovať viac pozornosti aj Leovi, tomu najzlatšiemu chalanovi, akého kedy stretla, no nemôže. Toto je jej posledná šanca. Zvíťazí buď teraz, alebo nikdy.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Break The Fall
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Zuzana Štelbaská
Počet strán 328
EAN 9788056621813
Dátum vydania 30.4.2021
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,32
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Čo všetko si ochotná urobiť pre zlatú medailu?

Nazrite za oponu tvrdého sveta gymnastiky, kde sa skrýva odvážne dievča a jeho veľký sen o zlatej medaile.

Audrey je odhodlaná získať olympijské zlato. Celé roky tvrdo makala, aby sa na olympijských hrách mohla postaviť pod gymnastické bradlá a celému svetu dokázať, čo sa v nej skrýva. Zvládla všetko odriekanie, nekonečné hodiny tréningu a aj úraz chrbtice. A je presvedčená, že v tíme s najlepšou kamoškou Emmou dokáže čokoľvek.

Na týchto pretekoch je však v stávke oveľa viac. Ľudia, ktorým mali gymnastky najviac dôverovať, ich zradili. Dievčatá tak spadnú do víru neuveriteľných a znepokojivých udalostí. Baby v tíme boli vždy ako druhá rodina, no teraz sa musia rozhodnúť, či budú stáť jedna pri druhej alebo im je prednejšia medaila. Audrey túži venovať viac pozornosti aj Leovi, tomu najzlatšiemu chalanovi, akého kedy stretla, no nemôže. Pretože toto je jej posledná šanca. Zvíťazí buď teraz, alebo nikdy.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jennifer Iacopelli

Jennifer Iacopelli

Narodila sa v New Yorku a nikdy ho nechce opustiť. Nikdy! Od malička čítala všetko, čo jej prišlo pod ruku. Medzi jej najobľúbenejšie autorky patrili L. M. Montgomery a Frances Hodgson Burnett, najmä preto, že písali o silných ženách, predtým ako to bolo „cool“. Pracuje ako knihovníčka, pomáha deťom vybrať to najlepšie čítanie a po nociach píše. Ak práve nefandí svojim obľúbeným Yankees.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

knizny.zavislak - Zlaté dievča

Tento príbeh z prostredia gymnastiky a olympijských hier je skvelá pozitívna oddychovka, ale zároveň sa tu rozpráva o vážnych (a dôležitých) témach. Plus je to krásny príklad dobre napísanej Young Adult-ky! Tým, ktorým vadia dopodrobna popísané scény spôsobujúce traumu a iné "extrémne" situácie, by mali siahnuť po tejto knihe. Z jednoduchého dôvodu - tieto vážne problémy sa tu len diskutujú, al...
NAPÍŠTE NÁM